Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyik pasi tetszik nektek az alábbi képről, és miért?
Lányok! Melyik pasi tetszik nektek az alábbi képről, és miért? :DKort is, ha lehet! köszönöm!
(amúgy ez a kép a Testvériség c. filmből lett kifotózva).
A középső semmiképpen. A hosszú hajú sötétbarnán nézne ki jól, a barna nem rossz de nagyon kisfiús.
17/L
nekem a jobb oldali. Kár, hogy nem TE vagy az. Akkor szívesen megismertelek volna :)
18/L
Csak úgy kérdeztem:D Amúgy nem vagyok meleg, de mint megegyeztő nemű mondom, hogy szerintem egész jól néznek ki a képen látható személyek.
Amúgy a hajam + a szemem hasonlít a jobb oldali pasiéra, de nem nagyon, csak 1 kicsit.Na meg természetesen ő jobban néz ki, mint én.
Mind a három jól néz ki.:)
Az elsőnek szép a teste. A középső úgy összességében jól néz ki. Az utolsónak pedig nagyon szép a szemöldöke és a haja is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!