Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jövőhéten leszünk a barátommal fél évesek és szeretném meglepni vmivel, nem tudom mit ajándékozhatnék neki?
20:58 köszi a választ, körül nézek.
Előtte író haha nagyon vicces. Elfelejtettem odaírni h normális választ de azt hittem h ez egyértelmű.
Én a volt páromnak félévesre.. egy szíves párnát adtam, rajta a közös képünkkel. (tőle semmit se kaptam..1évesre se :))
Karácsonyra: képkeretet vettem, benne a közös kép, plüssállatot, boxert, azthiszem ennyi.. tőle karira kaptam..de elmondta,h nagyon drága ajándék volt..és sokba kerültem.. hátnemtom milyen fiu az ilyen :)
a mostani páromnak:ezüst karkötőt vagy nyakláncot tervezek venni, illetve parfümöt, plüssálatot,amit befujok a parfümömmel (kolis, így azt tudja szorongatni legalább :)) karácsonyra... és ő most meglepett 1 piercinggel.. 3án leszünk 3 honaposak
Innen látszik,hogy van különbség a fiúk között :)
remélem segitettem :)
L/16
énis albumot adtam barátomnak félévesre:D jövöhéten 8 honap lesz énis gondolkozok valamin
de szerintem albul tökéletesd ötlet nagyon fog neki örülni(:
10:14, 12:17 Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, sokat segítettetek és nagyon jó ötleteket adtatok.
Hát..igen tényleg van különbség a két fiú között. Szerencséd van az új barátoddal ahogy így leírtad,nagyo szeret téged.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!