Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Van olyan lány vagy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Van olyan lány vagy nő az életetekben aki olyan h "tartotok" tőle?

Figyelt kérdés
CSak azért kérdem mert van egy pali az életemben,jóban vagyunk tulságosan is hogy nem mer dolgokat kimondani nekem.Nem tudom ennél jobban megfogalmazni,talán fél vagy tart tőlem.De a félős szó sem jó rá igazán,mert bevállalós is egyben.MOndjuk hülye példát hozok fel de mondjuk facebookon minden lánynak likeolja a képét meg ir alá kommentet de nekem meg semmi!Lécci komoly válaszokat
2010. nov. 23. 16:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
persze hogy van, minden rendőrnőtől tartok amikor 70el megyek 50es táblánál :)
2010. nov. 25. 11:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Anyosomtol tartok :P ...

A baratnom 17 eves es az anyja meg 36 .

de az anyja nagyon dogos nagyon jol nez ki annak ellenere hogy 36 eves

es kedves is meg minden igazi belevalo no ...

a baratnom meg nem vette eszre menyire nezem az anyjat es talan igy a legjobb. Nagyon tartok anyosomtol mert nagyon szeretem a baratnomet de anyosom anyira dogos es vonzo hogy kobor gondolataim vannak rola mikor a kozelebe vagyok ... A baratnomet nagyon szeretem tenyleg hogy o is nagyon dogos szep es kedves ugyan ugy mint az anyja de az anyjahoz jobban vonzodom mert idosebb talan a kivancsisag hogy milyen egy idosebb novel. Nem szeretnem a baratnomet megbantani azzal hogy vonzodom az anyjahoz es ezert minel jobban elkerulom anyosomat. igy nincs baj

azert furcsaljak mert regebb sokat jartam oda de ma mar minel ritkabban es mar azt hiszik hogy valamiert haragszom rajuk pedig mind 2 szulo nagyon kedves igazi belevalo csalad .

2010. nov. 25. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!