Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kire mondják, hogy nem jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kire mondják, hogy nem jól csókol?

Figyelt kérdés
Mármint hogy lehet nem jól csókolni? Milyen hibát követ el az illető?
2009. jan. 14. 00:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

1.Túl nyálasan csókol.

2.alig kezdődik el a csók, már nyomja is le a nyelvét a másik torkáig, hogy az majd megfullad, aztán meg úgy forgatja a nyelvét a másik szájában, mint egy daráló.

kiábrándító mindkettő.

2009. jan. 14. 00:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Vagy csak apró puszikat ad, olyan mintha el akarná kezdeni, de sosem dugja be a nyelvét a másik szájába. A kulcsszó szerintem az érzékiség....
2009. jan. 14. 07:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én attól kapok frászt, ha harapdál a másik. Az is jó lehet a vad csóknál, de nem folyamatosan. Egyszer összejöttem egy csajjal, aki megállás nélkül harapdált, hát elég idegesítő volt.
2009. jan. 14. 08:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, a harapdálás borzalmas :-)) Meg amikor szívogatja a másik nyelvét egyfolytában, én azt se szeretem.
2009. jan. 14. 08:26
 5/7 anonim ***** válasza:

szerintem ez egyenenkent valtozik, mivel latod h mindenki mast szeret. en pl nem szeretem ha osszevissza forgatja a nyelvet.

viszont ha valaki jol csokol azt tuti 1bol eszreveszed :D

2009. jan. 14. 08:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Én a fentiek mellett azt nem szeretem, ha valakinek nincs nyelvtechnikája, illetve hamar, fél-egy perc után vagy még hamarabb abbahagyja a nyelvezést, és nem csókol hosszan, szenvedélyesen, szédítően. Az is szar, ha a pasi egyből taperol csókolózás közben - más az ha x idő smárolás után finoman csúszik a keze, meg az, ha át se ért a nyelve, már a mellemen a keze. Ez olyan "romantikátlan"...
2009. jan. 14. 10:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Amiért szerintem valaki nem jól csókol:

-túlságosan kinyitja a száját (szinte bekapja a fejemet)

-nem mozog a nyelve,csak az én nyelvem lökdösi az övét ide-oda

-túl nyálasan csókol

-túl durván csókol (a szenvedélyes az más),amikor többször összekoccan a fogunk,megharapja esetleg a nyelvem,vagy az ajkaim,azt nagyon nem szeretem

-amikor valakinek merev a nyelve,és csak pörög,mint a ventilátor

-vagy amikor valamiért teljesen "ellentétes irányba" akar csókolni,mint én,és olyan furcsa az egész. :)

2009. jan. 15. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!