Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagytok féltékenyek a férfiakra, nemtudok büszke lenni, mert úgy érzem nekik könnyebb és hogy a sors kiszúrt velünk, más tud?
Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 13:54
11/12 anonim válasza:
en is. most volt a szulinapom 28 tisztara panikba estem hogy mar nem vagyok fiatal stb. es meg most is igy gondolom....... 28 az mar olyan hogy a 30-as eveimbe vagyok,ami nem fiatal. es nem szeretnek 40 eves lenni,szerintem egy nonel mar tul oreg.en 32 evig azt mondom kinok aran is de meg jo. 33 mar egy venseg.remelem elvisz valami halalos kor mert en nem szenvedem el a vensegemet.egy ferfi szerintem ferfi meg 60 evesen is. egy no HALOTT 33 evesen.ez a valosag.szomoru. remelem hamarosan meghalok!!!
12/12 anonim válasza:
ma 14:50
Igen, de én férfiként mondom ezt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!