Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reniesw kérdése:
Tegnap dum skypon egy sráccal, aki egy csomot bokolt, és kb 8-kor kezdtünk el dumálni, és éfélkor megkérdezte, h akarok-e vele járni! én igent mondtam, mert tetszik! Szerintetek csak hülyül? Mert non komolyan kérdezte!
Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 18:17
11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de amugy arrol beszélgedtünk,hogy mit szeretünk,ilyen személyes témákat!!!!Ebböl nem lehet tudni,hogy mit is akar!!!!
2010. nov. 21. 18:38
12/19 anonim válasza:
Most meg agyonhalmozod az írásjeleket!!!!!!!!!! Ez mire jó?????????????????
13/19 A kérdező kommentje:
Lécives ne köss bele az irásomba,hanem ha tutsz segits!
2010. nov. 21. 18:43
14/19 anonim válasza:
Előtte nem is ismerted a srácot,nem is találkoztatok?Így elég érdekes..Nem tudom.:/Ezért sz*r msn-en ismerkedni,nem látod a reakciókat,stb.
15/L
15/19 anonim válasza:
Bármi elképzelhető. Lehet, hogy komolyan gondolja, de ezt most még csak ő tudná megmondani, mi még nem.
16/19 anonim válasza:
4órát beszélgettetek (gépen,szal nem találkoztatok csak képen láttátok egymást) és járni akartok? na ez gáz:S
17/19 A kérdező kommentje:
Már láttuk egymást régebben,és beszéltünk is párszor!Köszönöm a válaszokat!!!
2010. nov. 21. 19:00
18/19 anonim válasza:
Találkozz vele személyesen, ha komolyan gondolja legenyhébb esetben is megfogja a kezed:)
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitségeket!
2010. nov. 22. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!