Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek undorító az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek undorító az orális szex?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert nagymamám azt mondta hogy gusztustalan és azt csak perverz emberek csinálják és normális párok nem.
2010. nov. 20. 12:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem is undorító! Gondoljatok már bele, azt a részt nyalja-szopja, ahol lényegében pisilsz. Tele van baktériummal, más meg a szájával(ami szintén tele van bacival,főleg ha van rossz foga az illetőnek)én frászt kapok a gondolattol,hogy valaki a legkényesebb testrészemet a nyelvével nyalogassa.

24L

2010. nov. 30. 03:44
 12/23 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem nagyon izgató, csak nem egy nagymamával...

Amúgy régen nagyon sok nő így gondolkozott, a férfiak meg nem voltak megelégedve a szexuális életükkel. Érthető módon.

Persze abban az időben a mosakodás is nehézkesebb volt, így megértem, ha nem volt hozzá kedvük annyira.

Én normális embernek tartom magam, szóval nem hiszem, hogy ezt el kéne vetni és egyáltalán nem undorító, sőt nagyon fini, ha tiszta a punci.

Ha már az indiaiak a Káma Szutrában is beszélnek róla, mint egy szerelmi örömszerzés, hülyeség lenne kihagyni a repertoárból. 24 F

2010. nov. 30. 06:48
 13/23 anonim válasza:
44%
nem!! az orális szex nagyon jó dolog!! :D
2010. nov. 30. 09:07
 14/23 anonim ***** válasza:

A nagymamád korosztálya erről még másképpen vélekedik...XD

Az ő korában a szexualitás még sokkal nagyobb tabu volt és nem volt ennyire felkapott téma...Az emberek nem szívesen beszéltek róla...

És ne várd, hogy a nagymamád, majd pont neked fogja előadni, milyen jól esett neki, amikor a szomszéd Pista bácsival...khm

Ma már az emberek 90%- nem tekinti perverz tevékenységnek az orális szexet és a legtöbb párkapcsolatban jelen van...

Nagyon prűdnek kell lennie valakinek ahhoz, hogy lemondjon egy olyan dologról, ami valójában jól esik neki...

2010. nov. 30. 09:11
 15/23 anonim ***** válasza:
43%

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 03:44

Mosni kell...

Tele van bacival ott pisilünk...

Tíz perc alatt több baktérium kerül a szervezetedbe egy emberekkel zsúfolt zárt helyiségben, mint amikor bekapod a barátod répáját(amit előtte megmosott), vagy mikor lefetyel neked...

Hipochonder vagy...

Az állatvilágban a kutya képes felnyalni a másik kutya vizeletét, te meg itt undorodsz egy kis bacitól?!

A kuki nem csak pisilésre való...és a nuni sem...

24 évesen ezt már észrevehetted volna kislányom!!!

2010. nov. 30. 09:19
 16/23 anonim ***** válasza:
48%
Undorító!!!!! Soha nem tennék ilyet. Nem fulladtok meg amikor a lenyomják a torkotokra???? És ez nem prűdésg, hanem gusztus kérdése. Én biztos nem alázkodnék meg egy férfiért hogy neki jó legyen......-.-
2010. nov. 30. 13:11
 17/23 anonim ***** válasza:
44%
Na, előző, nem irigylem a barátodat....
2010. nov. 30. 13:53
 18/23 anonim ***** válasza:
24%
hát én is undorítónak tartom, de a barátomnak megtenném, viszont őt nem engedném , hogy engem ott nyalogasson
2010. nov. 30. 16:25
 19/23 anonim ***** válasza:
37%

Nem kell paraszt pasikkal összejönni és akkor nem nyomkodják le a torkodig, hanem hagyják, hogy finoman a szádba vedd és játékosan pajkoskodj...

Amikor bekapod, szorítsd marokra, így jóval kisebb az esélye annak, hogy a torkodig nyomhassák...

Ha nem tudsz szopni, akkor legalább ne mond, hogy undorító, hanem mond azt, hogy ez neked nem jön be és kész...

2010. nov. 30. 21:39
 20/23 anonim ***** válasza:
42%

A legjobb dolog a világon. :) Akik undorítónak tartják, nem szeretnek örömet okozni, vagy szimplán bénák benne és a pasijuk elaludt közben...

21L

2010. dec. 1. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!