Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarország tényleg egy fertő?
Vannak ismerőseim Ausztriából, Svájcból.. akik ellátogattak ide, voltak bulizni.. és egyszerűen elképedtek, amikor látták, milyen egyszerű felszedni Magyarországon csajokat, mind úgy kínálja fel magát, mint egy qrva. (természetesen ezt a 'mind'-et nem szó szerint értem, nem szeretnék annyira általánosítani, én is lány vagyok, de engem is meglep, h mi folyik itt már.., de légyszi egy picit hagy általánosítsak!!)
Szóval a lányok minden ismeretség nélkül egyből bármit megtesznek a pasiknak... egyszerűen nincs már becsületük.. de ezek szerint ez csak nálunk van így, mert náluk először beszélgetni szoktak hosszan.. és csak utána jöhet bármi intimebb..
és én arra jutottam, h az ilyen csajok tették a mai fiúkat olyanná amilyenné, h csak a lyukra mennek.. csakhogy ezzel a normális lányok szívét törik össze.. Ti mit gondoltok erről? 18L
miért milyenek az osztrák csajok? :O
amúgy lehetséges, hogy azért volt ilyen tapasztalata az ismerőseidnek, mert külföldiek. vmiért a külföldiek mindig vonzóbbak, de amúgy az se mindegy, hogy hova mentek el bulizni
Most az miért baj, ha valaki harminc évesen még nem volt nővel?
Nekem azt mondták, hogy sosem késő elkezdeni. Gondoltam én ráérek...
nem, nem azt mondtam hogy baj, hisz énis hasonló cipőben járok, de még nem vagyok 30 :)
csak arra akartam utalni, hogy ha ez az ország egy fertő, minden lányt könnyű megkapni, akkor hogy lehet, hogy idáig 2x úgy átbsztak, mint szart a palánkon? Ez ilyen könnyű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!