Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet, hogy leszólításnál ezeket a témákat hozzam fel annak a 18 éves srácnak akivel egy suliba járok és nagyon bejön? 15/L
-érettségi (milyen rá készülni, stb.)
-a Fradiról (valahonnan megtudam h szereti) erről azt, hogy a bátyám is szereti őket, stb. (télleg szereti a bátyám =D)
Esetleg ha van még ötletetek akkor nyugotan írjátok le. =)
kedves elso valaszolo...honnet veszed te az ,hogy ,bar a csajnak tetszik a srac,ez nem biztos attol ,hogy ezt a masik is ugy erzi...
a kerdesre valaszolva csak annyit,hogy menny oda es simann kezz beszelni vele,ha nem ismered meg ,akkor pl kerdezd ezeket : ...vagyok,teged hogy hivnak? hova valosi vagy? van hobbid ,mi az? szereted a focit? ... ilyeneket
17 F
Hirtelen rosszul értelmeztem a kérdésed ezért 2 okfejtést írok le.
Ha első bezsélgetés szal akkro szólítod le, foci jó ötlet de ne azzal kezd rögtön h: "Helló szia Szandi vagyok, hallottam szereted a Fradit."
Ez a tipikus szopás neked. Sztem próbáld meg elsőnek a tudtára adni h régóta figyeled és jól néz ki, bejön neked stb stb stb, aztán amikor reagál onnan tudhatod hogy milyen témát hozz fel. Alul leírom h mit.( Viszont ha ő hoz fel egy témát érdeklődve hallgasd, de ha ilyen nagyon pasis téma akkor vágj fura pofákat.
Fradit hanyagold ha téged nem érdekel, pasik nem szeretnek a fociról beszélni csajokkal kivéve ha tényleg érdekli a foci a csajt ( ritka de megeshet), érettségiről ha még nem érettségizett nem tud sokmindent mondani neked habár ez a téma még érdekes is lehet ha intelligens gyerekről van szó, de ha fullbunkószétgyúrt állat akkor ezt is hanyagold. Kérdezgesd inkább róla, h van e hobbija, mit szeret csinálni, partyzni szokott e, bezsélgessetek tök semleges témákról, találjátok meg a közös hangot, egésznek ez a lényege. Minnél színesebbek legyenek a beszélgetések, ne ragadjatok le mondjuk egy témánál egy hétig mert az unalmas azt mi pasik nem szeretjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!