Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi ideig bírná ki egy ilyen csaj maradandó károsodás nélkül?
A filmeknek gyakran témája különböző emberek személyiség cseréje, persze ezek szinte mindig vígjátékok.
Nekem az jutott az eszembe, hogy vajon mi történne akkor, ha két, egymástól a lehető legmesszebb álló ember cserélne lelket egymással.
Az egyikük egy budai elitkirálynő, aki álomszép külsővel és hatalmas baráti körrel rendelkezik és áloméletet él.
A másikuk egy csóringer srác, csúnyácska küllemmel, minimális ismerettséggel és csendes élettel.
Ha kettőjük egy évre személyiséget cserélne, akkor a csaj ezt az új életet vajon hogyan viselné? Meddig bírná ki a teljes megbuggyanás és/vagy öngyilkosság nélkül?
(a szexuális orientáció és a belső képességek szintúgy megváltoznának,ahogyan kell, csak azért írom, hogy ez ne legyen már probléma!)
A srácot sokkal jobban kifektetné a dolog, mint a leányt!
Nincs hozzászokva a szociális élethez, ahhoz, hogy mindent megtehet, mindene megvan stb.stb.
A lány igaz hozzá van, de ha a belső tulajdonságai megvannak akkor pillanatok alatt szerezne máshonnan más barátokat, nyitna a világ felé stb.stb.
Sőt általában az ilyen emberek vágynak a magányra és arra, hogy legyen sokkal kevesebb barátjuk, de azok sokkal komolyabbak legyenek, mintsem ilyen rengeteg alkalmi ismerős vagy egyéb érdekember.
Ui.: Sokkal nehezebb egy jómódúbb család sarjának lenni, mint egy szegényebbnek... Hidd el nekem ez személyes tapasztalat.
gondolom te vagy a csóringer csúnya srác és választ vársz hogy mikor öld meg magad.
szerintem a hétvége előtt meg kéne tenned.
akár még ma.
szia.
Első válaszoló:
Érdekes felvetés, valahogy erre nem is gondoltam. Köszi a válaszodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!