Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted helytálló ez a hasonlat egy férfi és egy nő mai, modern kapcsolatát illetően?
eszembe nem jutott volna olyan hasonlat
De az a hajo megvan az egéke nélkül is.nem de?ha az egérke lelép gyorsan a hajo még rendbe hozhato?akkor nyugodtan mehet tovább az élet tengerén és kitudja..lesz egy gyönyörü sirálya vagy egy delfine.ami beleillik a hajo és a vizi életképbe:D
oké lényegében hülyeség..de szeintem az a hao az egérke nélkül is tud menni tovább.
Utolsónak:szerintem nem kéne azért baszakodni vele, mert feltett egy kérdést.
Am sztem se minden nő ilyen, de azért vannak bőven.
Persze a férfi is kihasználhat egy nőt, ahogy egy előző kommentelőnél is olvastam, de itt most azokról a nőkről van szó.
Nem. Ezt valószínűleg egy olyan szerencsecsomag, örök vesztes pasi találta ki, aki nem képes egy normális nőt összeszedni, csak ribiket, azokat is csak jó drágán.
A mai, modern kapcsolatokról olyan pasit, vagy nőt kérdezz, aki
1. Megkapta azt a nőt/pasit, akire vágyott
2. Sikeresen meg is tartotta
3. Sikerült boldog, szereteten, megértésen, egymás kölcsönös segítésén alapuló kapcsolatot létrehozniuk és fenntartaniuk.
Hidd el, sokan vannak ilyenek. Szóval nem a megkeseredett, a saját sikertelenségükért a másikat okoló nők/pasik legyenek a követendő példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!