Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 1. Amikor egy helységben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1. Amikor egy helységben vagyunk, mindig figyel és keresi a tekintetem, ez jelenthet bármit is?

Figyelt kérdés

2.Nektek is van olyan, hogyha valakit láttok, mindig nézitek, vagy csak azt aki tetszik?

3. Vagy csak feltűnt neki, hogy én is nézzem és azért csinálja?

15/L ő 16/F

Normális válaszokat!

Köszönöm :)

2010. nov. 16. 15:06
 1/3 anonim ***** válasza:

:) Ez elmondom miért van:D Azért mert TE nézed őt. És az ember érzi, hogy figyelik. Mindenki érzi és tudja is hogy honnan érkezik a "figyelés".

Ergo, ha valakit nagyon nézel ő is nézni fog és mivel TE nagyon nézed őt ezért ő nem közömbös neked és így magától értetődik, hogy ha vissza néz már egyből kombinálsz, hogy "húha vajon mi volt ez? Lehet nem is vagyok számára annyira közömbös??"

Viszont a másik eset, ami kicsit szomorkásabb az, ha a nézett alanyt azért nézzük, mert mit tudom én mindig kilóg a fika a nózijából vagy egyéb feltűnő dolog veszi körül nem feltétlen ez... Ez esetben is figyeled, mert érdekességet nyújt egy adott unalmasabb pillanatban és az ember kíváncsi és érdeklődő természetű lény...

Viszont ez esetben is azért néz vissza, mert nézed őt és ezt ő érzi és épp felkutatja, hogy ki és vajon miért (má' megint)... És ugye néha frissíteni kell a koncepciót, szóval oda-oda kell pillantani arra a személyre akit lefülelt a bámulás cselekményével.

Ui.: Amúgy az egyik legjobb barátom mindenkit bámul aki megtetszik valami miatt neki legyen az busz, villamos, vagy egy könyvtár. Roppant zavaró tud lenni...

2010. nov. 16. 15:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Ja mind ez szép és jó, de ő kezdte a nézést :D
2010. nov. 16. 15:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Az első válaszolónak igaza van. Fiatalabb koromban volt hogy hónapokig hitegettem magam mert mindíg néztük egymást egykét emberrel, aztán rájöttem hogy ez ennél tovább nem fog fejlődni, pláne ha már hónapok óta meg. Ha egy két alkalom után rádköszön vagy vmi akkor talán de kár felspanolnod magad mert csak nagyobb lesz a pofáraesés.
2010. nov. 16. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!