Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap az exem ketszer azt mondta "szeretlek". Ennek ugye nincs jelentosege?
Figyelt kérdés
Sokszor megprobaltuk, de mindig ra kellett jonnunk, hogy nem megy. O nagyon szeretett, en is ot, de nem annyira. Idovel egyre szerelmesebb lettem en is, de a kapcsolat megse mukodott. Most baratok vagyunk es egyik nap egy csajrol meselt, most meg nekem ir ilyeneket. Ugye nincs mirol beszelni, ez normalis!? (20 evesek elmultunk, o ferfi en no)2010. nov. 15. 15:24
1/1 anonim válasza:
Hát ha nem volt tudat módosító szerek hatása alatt akkor eléggé furcsállom. Én nem szoktam ilyeneket mondani csak úgy barátoknak. A volt barátnőimnek meg aztán pláne nem. Összezavarodnának, mint te...
Szerintem még mindig nem csak barátként tekint reád. Jó lenne erről elbeszélgetned vele.
Amúgy sokszor pont ezért nem működik a barátság két ember között a párkapcsolatuk után. Bár vannak kivételek.
Ui.: Én nem egy barátnőmnek voltam a kapcsolatunk után még a szeretője több hónapig is akár. Legalábbis addig, míg teljesen ki nem hűlt a dolog vagy nem talált valamelyikünk jobb társat erre a célra. De ez igen ember függő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!