Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kemény fizikai munkával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bananina kérdése:

Kemény fizikai munkával ellehet vetélni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 15. 06:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
El,de sztem ez nem jó módszer,mert ha elvetélsz,akkor is van olyan,h egészségügyi kaparást csinálnak,h "kitisztulj" rendesen!Sztem semmi képpen ne csináljon ilyet senki!
2010. nov. 15. 07:12
 2/14 Kriszti83 ***** válasza:
Így van. Vetélés után is irány a kórház, egészségügyi kaparás. Ráadásul a köv. terhességnek sem jó előzmény egy "kierőszakolt" vetélés.
2010. nov. 15. 07:45
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

azért jó reakció rögtön...

és mi van ha a kérdező nehéz fizikai munkát végez,nem biztos még a terhességében,és fél dolgozni menni?

vagy épp a párjáért/lányáért aggódik valaki,mert terhesen olyat dolgozik,ami nehéz fizikai munka?

el lehet persze,nehéz fizikai munkát terhesség megállapitásakor rögtön abba kell hagyni,mert baja lehet a babának és a nőnek is

2010. nov. 15. 08:25
 4/14 anonim ***** válasza:
Utolsó, ha ezt a kérdést aggodalomból tenné fel valaki, akkor nem itt kérdezné, hanem a Terhesség kategóriában.
2010. nov. 15. 08:50
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de az biztos, hogy egy kis kemény fizikai munka jót tenne neked. Formálja a jellemet, arra pedig láthatóan nagy szükséged van.
2010. nov. 15. 08:58
 6/14 Kriszti83 ***** válasza:
Kedves kérdező, leírnád a körülményeket?
2010. nov. 15. 13:21
 7/14 A kérdező kommentje:

2 okból is kérdezem.

az egyik,az az enyém,mégpedig: az,hogy fizikai munkás vagyok. Sok és nehéz ládát kell cipelnem ide-oda. Ezt-azt tologatni. Ide-oda felmászni,majd lejönni. (26)

A másik pedig: az egyik jó barátnőm viszont meggondolatlanságból lehet,hogy terhes,mivel a menstruációjának az utolsó napjában járt és a férjét megkérte hosszú gondolkodás után, hogy élvezzen belé;a barátnőmnek viszont az aktus után 1órával barna folyása lett,de másnap reggel elmúlt neki. Csak ő még fiatalnak érzi magát,hogy anya legyen. (24)

2010. nov. 15. 14:35
 8/14 anonim ***** válasza:

8:25 vagyok

naugye,hogy nem felelőtlen tini aki igy akarja meguszni az abortuszt...

2010. nov. 15. 16:42
 9/14 A kérdező kommentje:

16:42-es köszönöm,hogy kiálltál mellettem. :)

felelőtlen tiniről jut eszembe.a húgom is ugyan ezen gondolkodott,mert felelőtlenek voltak.Jól le is ugattam neki a fejét.de ő végül is mikor megtudta,hogy lehet,hogy terhes elkezdte az osztálytársait emelgetni,kemény aerobik-ba kezdett, a kutyákat hurcolta (térdig érő kutyák).

Régebben anyukám mondta nekünk,hogy még nagyon régen a nők mikor nem akartak gyereket nehéz és megterhelő munkát végeztek pl. kapáltak,cipekedtek,stb és így vetéltek el.

És most végül is érdekelt,hogy ebbe lehet-e valami vagy nem.

(Rossz nézni,ahogy húgom szenved a 80-90kg-os kutyák alatt.)

[Bocsi,ha hosszú lett.]

2010. nov. 15. 19:45
 10/14 anonim ***** válasza:

szerintem ez azért nem teljesen helyes. megölni a saját gyereked. persze én az abortuszt se tartom jonak, dehát ki hogy.. :/

18/F

2010. nov. 17. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!