Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hülyítik egymást az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hülyítik egymást az emberek, hogy "A belső sokkal fontosabb, mint a külső! "?

Figyelt kérdés

Ha nincs meg a testi vonzalom, akkor hiába teper az illető, úgysem nyeri el a kiválasztottját, mert az emberek nem olyanok, hogy "Na jó, megszánom és járok vele, ha ennyit próbálkozott".

Ellenben ha megvan, meg szinte akármit csinálhat, mondhat az illető, ha nem viselkedik alpári bunkó paraszt módjára, akkor úgyis tetszeni fog a másiknak.

Tehát én nem azt mondtam, ez olvasható a második bekezdésben, hogy nem számít a személyiség, de nem annyira, amennyire gondolják. Inkább csak egy kis extra, ami még inkább megszépít, vagy kicsit megcsúfítja az embert.

A lényeg csakis a külső marad, akár az állatoknál. Elvégre mi is azok vagyunk.

(Mellékesen ez nem egy "haragszom a világra, mert ronda vagyok és nem kellek senkinek" illető írása, egyszerűen csak nem értem, hogy miért szajkózzák ennyire a fenn említett mondatot.)

2010. nov. 14. 20:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Jó, hát aki azért akar járni a másikkal, mert szép, az hülye :D Igénytelen, meg nincs lelke. És nem ezt kellene alapul venni, mert igenis léteznek még normális emberek, és mindenki keresse meg a párját a "saját kategóriájában". Nálam speciel rengeteget dob a személyiség azon, hogy mennyire látom szépnek az embert. Mondjuk nem vagyok nő :D
2010. nov. 14. 21:26
 12/22 anonim ***** válasza:
a külső megfog,a belső megtart!
2010. nov. 14. 21:28
 13/22 anonim ***** válasza:
20:50-es vagyok. Kiegészíteném, őszintén: nekem elég, hogy a kapcsolatunkban én nézek ki nagyon jól, az aktuális partneremet mindig felemelem magam mellé
2010. nov. 14. 21:29
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

"Nem szoktad olvasni ezt a témát? Mikor megy a vita állandóan, hogy miért a bunkó, macsók kellenek a lányok 90%-ának? Hát ezért, mert ők néznek ki jól."

Azért, mert vonzó módon viselkednek (nem a nők tudatos énje számára vonzóan, hanem az ösztönös énjüknek).

Nézd meg a rocksztárokat; rondábbak, mint az ördög és milyen nőik vannak. Mielőtt azzal jönnél, hogy "de ők gazdagok és híresek", hozzátenném, hogy nagyon sokszor a nőik is azok. Simán kereshetnének maguknak egy jóképű, kedves, udvarias, aranyos stb. színészt vagy énekest, aki nem pofozza őket le részegen a lépcsőn. De ők ösztönösen mégis a rosszfiúkat választják.

2010. nov. 14. 21:43
 15/22 anonim ***** válasza:
a külső megfog, belső megtart... ennyi
2010. nov. 14. 21:59
 16/22 anonim ***** válasza:
21:28-al egyetértek.
2010. nov. 14. 22:17
 17/22 anonim ***** válasza:

Szerintem fontos a külső igenis, de azért a belső fontosabb. Ugye az a legjobb, ha a párod, vagy kiszemelted külsőleg is és belsőleg is bejön.

Pl a mostani barátomat mikor először megláttam, magamban megjegyeztem, hogy csúnya. De annyira aranyos, kedves volt, hogy mégis összejöttem vele, és már nem is tartottam csúnyának,sőt tetszett mert beleestem. És 5 éve vagyunk együtt. Pedig mondom, első látásra szabályosan taszított a külseje.

Viszont már megromlott a kapcsolatunk, szakítás lesz, de ez nem a külseje miatt van. Hanem mert sok mindenben megváltozott a viselkedése, ebbe most nem megyek bele. És igen, mostmár újra csúnyának látom sokszor, mert már nem szeretem. Magyarul engem a szerelem vakká tett :D

2010. nov. 15. 14:57
 18/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Mi is azok vagyunk??? Légyszives csak a saját nevedben nyilatkozzál!!!

Nekem legfontosabb a PÉNZ. Az állatok nem ismerik a PÉNZ-t.

2010. nov. 21. 11:38
 19/22 anonim ***** válasza:

Egyébként a "macsók" csak a "cicók"-nak kellenek. Normális nő normális pasit keres. Külsőleg-belsőleg normálisat.

A cicóknak macsók valók, amíg nem lesznek elég normálisak, egy normális pasihoz.

Szerintem....

2010. nov. 21. 11:43
 20/22 anonim ***** válasza:
Én például nem vagyok "macsó", legalábbis rendes napokon nem viselkedek, és nem öltözök, de még csak nem is gondolkodok "macsóként". Persze vannak alkalmak, és vannak esték, de ugyanolyan hétköznapi vagyok amúgy, mint bárki. Ez a "macsó" szerep ez egy látszat. Ha együtt kellene élned vele, meglátnád, hogy mennyire keveset számít.
2010. nov. 21. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!