Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni az ilyen lányokkal?
Pénteken éjjel bulizni voltunk a barátommal. Van egy csaj, aki már régen kinézte magának a barátomat, ha összetalálkozunk vele valahol akkor odarohan hozzá és ilyeneket mondd hogy: adjál gyorsan 2 puszit, meg becézgeti hogy nyuszika meg ilyesmi. De csak akkor meri ha én nem vagyok ott. (csak barátom mindig visszamondja nekem)
Na ezen a pénteki bulin is amikor látta a csaj hogy ott vagyok a barátom mellett, akkor elment mellettünk és úgy csinált mintha nem vett volna észre minket. Rá 10 percre elmentem a mosdóba, erre a csaj a barátom nyakába ugrik, puszilgatja és mondja neki hogy miujs? rég láttalak, úgy szeretlek... ilyesmi hülyeségeket beszél!
Ezt a pasim akkor nem mondta el hogy ne idegesítsem fel magam, hanem amikor hazaértünk. Már annyira elegem van ebből!!! Tudom hogy szeret a barátom, nem is tetszik neki ez a csaj, nem a féltékenység beszél belőlem, hanem az hogy hogyan lehet egy csaj ilyen pofátlan? Nem vagyok verekedős típus, meg ilyesmi, de valahogy már úgy leállítanám! 3 éve vagyunk együtt, én 24 párom 25, a kis ribi meg kb. 19 éves. Mit csináljak? Lécci ne írjátok hogy ne foglalkozzak vele, valahogy pofára kéne ejteni a csajt!
24 évesen több eszed is lehetne. Ha a párod nem koptatja le (mert neki tetszik ez a dolog), akkor te mit idegeskedsz rajta?
25 évesen már biztos le tudná koptatni a csajt, ha akarná..
Hasonló nálunk is volt,de az még telefonálgatott is meg ienek... Én párom is azt mta, h ne foglalkozzak vele. Ez ment fél(!) évig. Aztán 1x egy szórakozóhelyen voltunk és a csaj beugatott nekem. Lecsaptam,mint a taxiórát :D
Jó nem ez a megoldás am,de már fél év után nagyon tele volt a hócipőm vele :S Igaz azóta le is állt :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!