Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek még sose volt párja!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek még sose volt párja! Ti nem szoktátok úgy érezni, hogy igazságtalan az élet?

Figyelt kérdés
Én úgy érzem,hogy olyan jó dolga tudna lenni mellettem valakinek,hogy olyan jól tudnám 'csinálni' ezt a dolgot,jó társ lennék,és igazságtalan,hogy pont engem nem szeret senki,bezzeg van a világon egy csomó hülye érzéketlen ember,akiket meg szeretnek(!),meg elfogadnak olyannak,amilyenek,meg megölelik őket,meg ... meg ilyenek :S
2010. nov. 12. 23:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
46%
Én is szoktam így érezni, bár nekem volt már bnőm, de egyiknek se tetszettem, így nem is tartott sokáig egyikükkel se. Sajnos ha ronda vagy, és változtatni se tudsz rajta, akkor nem kellesz egy lánynak se, mert mindet csak a külső érdekli :(
2010. nov. 13. 07:48
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek nagyon könnyen összejön egy csaj, nekem meg semmi pedig már 20 vagyok. Haverjaimnak már komoly kapcsolata van, nekem még komolytalan se jutott.
2010. nov. 13. 08:35
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ronda pedig
2010. nov. 13. 11:23
 14/18 Moszuke ***** válasza:
62%

ne a hozzászólásom stílusát nézd... ezért nincs nektek se komoly se komolytalan párotok mert ilyen nyomorékok vagytok.

jujj bunkó moszuke cúna fijú! jujj kinem szarik rá? inkább mosolyogj egy jót és tedd túl rajta magad emós kuki..

2010. nov. 13. 13:03
 15/18 A kérdező kommentje:
Tudtam előre,hogy az a típus vagy,aki azt hiszi magáról,hogy húde király véleménye van mindenről,és az emberek csak azért nem értik,mert bunkó fogalmaz :) Nem,sajnos nem csak a stílussal van baj... :) Szállj le a magas lóról,mert az meggátol abban,hogy jól át tudd látni a dolgokat magad kürül!
2010. nov. 13. 13:24
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Az élet sosem lesz igazságos,jobb ha megjegyezzük.Van aki szerencsésebb,van aki nem.Bár a szerencse is relatív szó.

Én már nagyon vágyom egy fiúra,aki szeret és velem szeretne lenni...de még csak felém sem néznek:( Van egy haverom,akivel egész jól kijövünk,meg hát jól is néz ki és ő is tett már utalást az alakomra amikor arról beszéltünk a lányokkal,hogy ki akat fogyni és mondtam,hogy nekem is kéne.Akkor aranyos volt,azt mondta,hogy így vagyok jó.De ő tényleg csak egy haver,akivel tök jó hülyésekdni és szívatni egymást,de mint barátot nem tudnám elképzelni...

Én nem érzem,hogy igazságtalan velem az élet.Volt osztálytársamnak most lett vége egy 2 éves kapcsolatának nem rég,de 2 hét múlva már egy pasival smárolt a suli folyosóján.Mellette teljesen megváltozott.Régen nagyon kedves és jófej volt,de most...Úgy néz ki,úgy viselkedik,mint egy cigány k*rva!Egyébként meg cigizik,iszik és rosszul tanul-.-"

Én sportolok,bár csak hetente 2x.Jól tanulok,vannak barátaim,akikkel nagyon jókat szoktam hülyéskedni és nevetni.Néha iszok,de csak mértékkel,az osztálytársaim megbíznak bennem és ha kell akkor segítséget kérnek tőlem.Ezez mind olyan pozitív dolog,amik most kárpótolnak azért,mert nincs barátom.

Majd egyszer eljön az én időm is remélem,amikor lesz egy fiú aki tényleg szeret...Jó ez így.

Persze,néha nálam is kiborul a bili és ideges leszek,de ilyenkor azzal nyugtatom magam,hogy még mindig jobb egyedül lenni,mintha rossz párkapcsolatban élnék vagy megalázná,nem törődne velem a párom.

15/L

2010. nov. 13. 13:49
 17/18 Moszuke ***** válasza:
0%

12-17évesen ne rinyáljatok már, hogy nincs aki szeret.. kit érdekel? éretlen vagy még normális kapcsolatra..

csak elbasznál egy fiút, vagy egy fiú baszna el téged.

egy vagon 20év feletti embert ismerek akik szintén nem érettek csak vágynak valakire aki elfogadja őket..

persze kimondani egyik se fogja..

majd akkor pont ti, 5-10évvel fiatalabban vagytok érettebbek érzelmileg mi?..

magas lón ülök?:( ohh shit.. hát jó.. nem dobom vissza a labdát:'( ahogy érzed főnök. nekem oszt' 8

2010. nov. 14. 17:00
 18/18 A kérdező kommentje:
20 felett vagyok én is :) De még mindig nem tudlak komolyan venni... Vedd le a "szemüveged", mert nem látsz tőle semmit!
2010. nov. 18. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!