Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy menjek oda a lányokhoz úgy, h ne a külsőmet nézzék?
Figyelt kérdés
Ha a külsőm alapján kell megítélniük, nem sok esélyem van.2010. nov. 11. 21:12
11/18 anonim 

válasza:

Szerintem meg az a ciki, hogy ilyet írogatsz, hogy "vok". Az igazi férfiak nem írnak ilyenekt. :D
12/18 anonim 

válasza:

Előző válaszolónak! Egy férfi nem rövidíthet? Attól lesz valaki férfi vagy nem férfi mert "vagyok" helyett azt írja, hogy "vok"? Érdekes meglátás...
13/18 anonim 

válasza:

Harry Potter láthatatlan köpenyében? :/
15/18 anonim 

válasza:

Öltözz be valami reklámhordozónak, nyomj a jócsajok kezébe egy szórólapot a telószámoddal :D
16/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez nem is rossz ötlet :D
2010. nov. 17. 13:33
17/18 anonim 

válasza:

Hát figy, én is a külsőmmel néha nem vagyok kibékülve, engem is akadályoz:S Mond ezt magadban: Király vagyok, jó pasi vagyok :) Azaz hogy ne is magadban, hanem minden nap a tükör előtt :) Tudom hogy nehéz, én nekem se megy, de valahol el kell kezdeni. Ma láttam speciel egy lópofájú gyereket valami nagyon jó csajjal... Na te annyira biztos nem nézel ki rosszul. Másik meg gondolj bele, szerinted, ha megkérdezel egy lányt mit mond magáról, hogy ő bizony tökéletes? ( a flegma p%%ákat, meg plázacicákat kivéve) Nem mindegyik csak sírna, hogy ez se jó rajta, meg az se jó rajta. Szerinted miért járnak aerobikra, meg fitnessre? Hmmm ez olyan jó érvelés volt, hogy a végére magamat is meggyőztem XD
20F
18/18 anonim 

válasza:

Egy köteg húszezres mindenkit szexivé tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!