Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik rövid időn belül találnak párt nekik a kapcsolatuk nem annyira bensőséges?
Figyelt kérdés
Nekik nem annyira fontosak a belső dolgok, és emiatt tudnak hamar párt találni mert nem sok szempontot vesznek figyelembe?tegnap 22:38
1/4 anonim 

válasza:

Én hamar lettem szerelmes, miután kidobott az első barátnőm. Nagyon fájt. De a második lányt hóba lett volna kihagyni, mert ő lett a párom és 23 éve együtt vagyunk. Döntsd el te mennyire bensőséges.
2/4 anonim 

válasza:

Szerintem egyszerűen csak szerencse kérdése.
Fordítsd meg: ha X éve szingli vagy, és utána jössz össze valakivel, az garantálja, hogy a kapcsolat jó lesz? Ettől lesz bensőséges és minőségi?
Vagy attól, amit ketten beletesztek?
3/4 anonim 

válasza:

Szerintem is inkább szerencse kérdése. Én amikor elkezdtem nyitott lenni az ismerkedésre, konkrétan az első emberrel összejöttem, akivel elmentem randizni, már az első randi után éreztem, hogy vele akarok lenni, vagy legalábbis jobban megismerni még akkor, de nagyon lelkes voltam, hogy egy ilyen embert ismertem meg és azóta is együtt vagyunk, és nem volt még szerintem ilyen párom, akivel ennyire passzoltunk volna. Pedig nekem nagyon fontosak a belső dolgok, nyilván a vonzalom is, de én mindig úgy voltam vele, hogy azt akarom, hogy a párom legyen az első számú legjobb barátom is, úgyhogy önmagában az, hogy tetszik valaki, az kevés, hamar kiábrándulok, ha nem passzolunk annyira beszélgetés közben, a humorunk nem egyezik, stb. (Nem álszenteskedek, nekem is a külső az első szűrőm, de utána még el lehet bukni bőven.)
4/4 anonim 

válasza:

Így van, én is a szerencsére szavazok, jókor kell lenni, jó helyen és nyitott szemmel járni. Szerintem ez a kulcs, meg egy jó kisugárzás, ami miatt picit is kitűnsz. Persze van olyan is, aki kapcsolatfüggő és összejön az első jelölttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!