Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az erős, dominánsabb, vagy a gyengébb pasikat kedvelitek lányok?
Mielőtt bármit válaszolnál, hadd fejtsem ki, hogy mire gondolok pontosan.
Nagyon sokszor találkozok azzal a jelenséggel, hogy az ideális pasi erős és domináns, a nők ezt szeretik.
Azonban ennek az ellentétét is hallottam már lányoktól, van aki kifejezetten kerüli az ilyen "férfiakat", és inkább a cuki, kevésbé félelmetes pasik jönnek be nekik, ahol "kiegyensúlyozottabbak az erőviszonyok".
Nők/lányok, nektek melyik típus tetszik jobban? Mi az általános tendencia szerintetek?
Csak nők véleménye érdekel. :)

Mindenképpen a "gyengébb" jön be nekem A félénkebb, ahol nekem kell igazgatnom a kis "belső sebecskéit".
Ui: rendkívül fárasztó folyamat, de életemben egyszer végigcsinálom. Nekem nincs szükségem "macsókra". Túl sok volt már korábban...

A ketto kozott.
Vezesse az eletunket, de a lenyegi donteseket mindig beszelje meg velem. Legyen vedelmezo ovo tipus de nem essen tulzasba vele.
Tudja elengedni magat hagyni h mas vezesse ha az alkalom olyan. Dizikalisan legyen eros de nem elljen vissza vele.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!