Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az erős, dominánsabb, vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az erős, dominánsabb, vagy a gyengébb pasikat kedvelitek lányok?

Figyelt kérdés

Mielőtt bármit válaszolnál, hadd fejtsem ki, hogy mire gondolok pontosan.

Nagyon sokszor találkozok azzal a jelenséggel, hogy az ideális pasi erős és domináns, a nők ezt szeretik.

Azonban ennek az ellentétét is hallottam már lányoktól, van aki kifejezetten kerüli az ilyen "férfiakat", és inkább a cuki, kevésbé félelmetes pasik jönnek be nekik, ahol "kiegyensúlyozottabbak az erőviszonyok".

Nők/lányok, nektek melyik típus tetszik jobban? Mi az általános tendencia szerintetek?

Csak nők véleménye érdekel. :)

tegnap 22:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Egyik se. Az is taszító, hogyha kontrollálni akarnak, és az is, hogyha neked kell kontrollálnod mást.
tegnap 22:32
 2/15 A kérdező kommentje:
Sehol nem írtam, hogy kontrollálni kéne bárkit is. Egyébként se kell soha, te döntésed, ha valakit kontrollálsz.
tegnap 22:50
 3/15 anonim ***** válasza:
Nekem a domináns. De az első válaszoló erre a típusra értette szerintem hogy kontrollálni akarná.
tegnap 23:31
 4/15 anonim válasza:
Szerintem az elsö hozzaszolo leszbikus.
tegnap 23:32
 5/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a négyes válaszoló meg ostoba.
ma 04:39
 6/15 anonim ***** válasza:

Mindenképpen a "gyengébb" jön be nekem A félénkebb, ahol nekem kell igazgatnom a kis "belső sebecskéit".

Ui: rendkívül fárasztó folyamat, de életemben egyszer végigcsinálom. Nekem nincs szükségem "macsókra". Túl sok volt már korábban...

ma 07:09
 7/15 anonim ***** válasza:
Igaz én nő vagyok, nem lány, de nekem nem is jön össze a férfi és a cuki jelző egybe. Szóval legyen csak erős.
ma 08:11
 8/15 anonim ***** válasza:
14 cm-ig kemény vagyok.
ma 09:16
 9/15 anonim ***** válasza:

A ketto kozott.

Vezesse az eletunket, de a lenyegi donteseket mindig beszelje meg velem. Legyen vedelmezo ovo tipus de nem essen tulzasba vele.

Tudja elengedni magat hagyni h mas vezesse ha az alkalom olyan. Dizikalisan legyen eros de nem elljen vissza vele.

ma 09:37
 10/15 anonim ***** válasza:
Ez a fizikailag erős gondolom legyen 60as karja. Tipik... :D
ma 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!