Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők külsőre ítélnek általában?
10
De akkor miért haragszol az incelekre akik ugyanazt mondják, hogy a nők a külsőre hajtanak?
Mi a baj azzal ha azt mondják?

Nem néznek ki mind jól. Ezt leírtam a kérdés alatt is.

#11 Miért haragudnék, ezt mire érted? Nem írtam ilyesmit.
#10 vagyok
Elsőre mindenki a külső alapján ítéli meg a másikat,más alapján nem tudja,csak ha előtte ismerte már!
Ez már az első találkozásnál eldől,ha valaki vonzó az ember szamára azzal újra találkozni akar majd.
Viszont én 16 és 17 évesen visszautasítottam azért srácot,mert nem tetszett külsőre,de volt olyan is,hogy összejöttem olyan sráccal (aki nem fogott meg, nem tetszett)csak azért,hogy legyen valakim..3 hónapos kapcsolat volt. De már régóta házasságban élek.
41 éves nő
“ de volt olyan is,hogy összejöttem olyan sráccal (aki nem fogott meg, nem tetszett)csak azért,hogy legyen valakim..3 hónapos kapcsolat volt”
Szánalmas
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!