Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mi a legfontosabb elvárás a férfiak külsejét illetően?

Jóképűség -elég a 7/10-től felfelé
Magasság 180
Jó izomzat - ne legyen túl kigyúrt
Dús haj - nem szükséges a lobonc, mert aztán dús hajába tép a szél xD na meg csak úgy lobogni fog a haja szex közben xD ahogy elnéztem ezt a mai béna trendet, sokaknak csak úgy repked a haja valami bénábnál is bénább mai bíbeeeer zenére:D
Más - így ebben a sorrendben!

Jóképűség és izmosság.
A magasság engem nem érdekel különösebben, 157 cm vagyok, eddigi pasijaim 170-190 cm között voltak.

Ápoltság.
Mit érek azzal, ha helyes az arca, ha egyébként retkes a körme vagy hiányos a fogazata vagy nem bír tisztességesen felöltözni… minden más nekem csak ez után következik.
..hosszú távú kapcsolatnál pedig a külsőségek mellett nem hanyagolnám el az alapvető intelligenciát és normális viselkedést (illemet, kultúráltságot stb.) sem- ezek hiányában ugyancsak egy csinos test, de elájulok, ha a kapanyél kilóg a szájából vagy egy őstahó mondjuk az étteremben a személyzettel.

Ha csak a külsőt vesszük, akkor a feje a legfontosabb és hogy legyen egy egészséges izomzata/kiállása.
A fej alatt nyilván azt értem, hogy normális frizura, normális arcszőrzet ha van, értelmes tekintetű szemek, a jóképűség meg egy rendkívül széles skálán mozog, nagyon sokféle arctípus számíthat annak.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!