Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ezek mit jelentenek?
Van egy srác, akit idén "ismertem meg" (nem ismerem csak annyit tudok róla, hogy odajár a suliba és nagyon tetszik)
amikor először láttam év nyitón, már akkor is eléggé bámult, én is néztem:D amikor odafordult el fordultam néztem a plafont :D egy darabig együtt megyünk haza, egyszer hozzám szólt, de az elég két értelmű, volt nem tudom, hogy szemétkedni akart, vagy ismerkedni. Mindig, amikor egymással szembe megyünk a folyosón egymás szemébe nézünk, mindig. Egyszer amikor mentem ő ő ment jóval előrébb, hátra nézett :D egy évvel fiatalabb. Az lenne a kérdésem, hogy vajon tetszek neki? ha igen mit kéne csinálnom?
De nem kell azért ott hagyni mert jött egy(vagy volt) új illető az osztályba és akkor már biztos hogy vele járna...Kiemelném hogy csak "járna"...és ha minden fiú pájázik rá akkor nagya valószínűsége hogy kicsi az esély rá hogy meg is szerzi...
A lényeg hogy próbálkozz vele amég lehet...ne félj el fog menni a kedve attól a lánytól, és majd rájön hogy te szimpatikusabb vagy mint az a bizonyos illető :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!