Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőként orálisan kielégiteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként orálisan kielégiteni egy férit az szégyen?

Figyelt kérdés

Most őszintén.

Ezt azért kérdezem, mert már láttam pl Facebook hozzáazolásoknál hogy pl " lecumikázta a pasit", vagy köztudott ŕóla hogy szereti a f...t... sokan a nőket így bélyegzik meg, hogy szeret pippantani. Ez azért van mert amúgy valójában elitélendő, hogy nőként orálisan kieléfíted a pasidat?

A fériak elítélik az ilyen nóket?

És párkapcsolatban is megengedi a férfi a nőnek hogy orálisan kényeztesse? Csak mert az szégyen.

tegnap 19:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem lőjed fel a pizsit és inkább menj el aludni, ennyi marhaság elég volt mára.
tegnap 19:18
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Azokra a nőkre mondják akik ribizlik mert foglalt férfiakkal másznak ágyba (bár a férfi is az ugyanúgy!) és akinek sok a body countja tehát nagyon sok férfival lefeküdt, leszopott. Egyébként írják a kommenteket, de át adják egymásnak a nőket tehát semmivel se jobbak tőlük ha már egyszer olyan nagy baj, hogy a nő sok férfival létesített szexuális kapcsolatot. Nem kell velük törődni! Élj úgy ahogyan neked jó.
tegnap 19:19
 3/14 anonim ***** válasza:
83%
Párkapcsolatban nem, de abban pl nem tudom, mi a jó, amikor a nő csak leszop egy férfit, de több nem történik, nekem ez már olyan csicska viselkedés, maximum emiatt szégyen. Akkor már dugjanak, az kölcsönös örömszerzés jó esetben.
tegnap 19:33
 4/14 A kérdező kommentje:
És olyat is láttam már oda írva, hogy faszszop. Most kiaz??? Kire mondják az összes nőre??
tegnap 19:35
 5/14 anonim ***** válasza:
83%
Nem mindegyik mondja! Olyanokkal meg nem kell törődni!
tegnap 19:38
 6/14 Fragments of Fantasy ***** válasza:
61%
Fura dologra képes az irigység.. és nem, egyáltalán nem szégyen az ilyesmi.
tegnap 19:49
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is csinálom a pasimnak és nem szégyenlem de természetesen nem is verem nagydobra.
tegnap 20:06
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Hát ha 46+ férfi vitt ágyba egymás után az szégyen, de ha a párod elégít ki és te őt az természetes dolog.

tegnap 20:31
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem tök jogos kérdés, hogy ha nem szégyen, akkor szóban miért használunk szitkozódásra mindent, ami szopással kapcsolatos.
tegnap 22:08
 10/14 anonim ***** válasza:

Ha párkapcsolatban vagy, akkor nem szégyen, de nem is kell mindenkinek elmondani vidáman,hogy miket szeretsz csinálni a pároddal.

Ha nem párkapcsolatban csinálod, egy az, undorító, kettő meg nagyon sokat elárul az emberről. Szerintem normális pasinak nem kell olyan csaj, aki több f@szt fogott, mint kilincset

tegnap 22:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!