Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők mért nem ismerik el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mért nem ismerik el, hogy ismerkedésben nagyon lejt nekik a pálya?

Figyelt kérdés

Nem mindenki egyforma, de a legtöbb embernek vannak testi igényei. Van rengeteg férfi, akinek valóban fontos lenne a szex mert gyakorlatilag megőrül a hiányától, és van csomó nő aki szintén ugyanez, a falat kaparja és megőrül, ha nincs szex. Olyankor a nők már nagyon lerakják a lécet, ha úgy alakul. De lesz végül, az a lényeg. És női oldalról sokan elhazudják ezt a szexigényt is, hogy egyáltalán létezik. Annyi hogy a jelenkorban ők ezt sokkal könnyebben megoldják, mint az átlagos férfiak.

Aztán ha a férfit kínozza a vágy akkor ezen az oldalon még jönnek belerúgni, kárörvendeni, meg lehazudni a világot is a férfiak és nők kapcsán. Ha pedig nincs más módja csak mondjuk a prostiknál a gyorsabb út, hát akkor meg azért hordják le a sárga földig a férfit. Mert szerintük szegény nőket kihasználja, meggyalázza. Miközben a fűvel fával minden hétvégén mással szexelő nőkről meg egy rossz szó sem esik a többi nő felől. Sőt, egyszerűen letagadják hogy ilyen egyáltalán létezne. Holott dehogynem, nagyon is.

ma 12:20
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
29%

10#

Érdekes én szingli pasiként 2011 - 2014 között össze jöttem kb 10 olyan nővel aki kapcsolatban volt, férje volt, vőlegénye volt. Ha nincsenek ilyen nők akkor, hogy,a fenébe lehet, hogy nekem sikerült?

Volt akiről csak utólag tudtam meg, hogy,amúgy van pasija.

ma 14:24
 12/28 anonim ***** válasza:
51%
11-tudod, kivétel erősíti a szabályt.
ma 14:31
 13/28 Laylah ***** válasza:
100%
11., nyilván általánosságban írtam, ahogy az egész kérdés általánosságokról szól. Nincs kőbe vésve, hogy nem lehet eltérni az általánostól...
ma 14:33
 14/28 anonim ***** válasza:
42%

10. Ez részben így van. De közben ha ebből indulunk ki amit az itteni női többség véleménye szokott lenni, hogy a társkeresők férfiak nagyobbik része selejt és csak szexre hajt, akkor mégis mi lenne az oka, hogy azok a nők társkeresőn próbálkoznak olyan sokan? Ha ott ilyen rossz férfiak vannak szinte csak és kizárólag. Ha valóban minden rendben lenne velük nőként, hogy lehet hogy nem élőben teremtik meg a lehetőséget? A jó és értékes nőket ugyanúgy elkapkodják ám élőben is, meg online is. Vagy akkor most oda jutnánk hogy azért nem, mert nem csak a társkeresőn lévő, hanem az összes, mindenhol elérhető férfiak nagyobbik része is selejt? Szegény átlagos nő meg nem győz válogatni, hiszen csak a selejt akarja online és offline is felhajtani őt, csak szexre?

Az véletlen se lehet, hogy sok problémás és hitvány férfi mellé a jelenkor kitermelt minimum ugyanannyi problémás és hitvány nőt is? És hogy pl a társkeresőn lévők legalább fele az mindkét nemből nagyon is problémás, ilyen vagy olyan okból?

ma 14:34
 15/28 anonim ***** válasza:
89%

14- mert a férfiak élőben már nem is próbálkoznak. Tehát a nők is a társkeresőre kényszerülnek. Nem mondom, hogy mind selejt, ilyet nem mondott senki.

De a fő probléma nagy általánosságban a kapcsolati igények különbségében van.

ma 14:41
 16/28 anonim ***** válasza:
39%

A nok a mindennapi verszivashoz nem talalnak donort. Ha a no szexelni akar, akkor szexel.

Ha a ferfi akar szexelni, az az o baja, egy nonek se kotelessege kielegiteni.

A nok arra is rajottek hogy sok esetben az o kielegulesukhoz nem is kell feltetlen ferfi, anelkul is meg tudjak oldani, csak azert nem szexelnek h a pasinak jo legyen.

Ilyen vilagot elunk. Demokracia, feminizmus, szabadsag, egyenloseg. Ezt akartuk ez lett.

En szivesebben elnek egy okori rabszolga tarto tarsadalomban, de sajnos ez nem kivansagmusor.

ma 15:12
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

"En szivesebben elnek egy okori rabszolga tarto tarsadalomban, de sajnos ez nem kivansagmusor."

Ez mondjuk egy vicces öngól pont. Azt tudtad, hogy azokban a társadalmakban a többség rabszolga volt? Vagy olyan szegény, aki nem profitált a rabszolgákból, ellenben ő is majdnem rabszolga szintjén kellett robotoljon?

Szóval a nagy számok törvénye alapján te nem haszonélvező lettél volna, hanem akit kihasználnak. Mellesleg a modern korban is ha van elég pénzed, gyakorlatilag bármire találsz pénzért embert. Szóval ha ez tesz téged boldoggá hogy "rabszolgád legyen" hát hajrá, lehet vagyonosodni. Bár hogy mennyire fair más embereket kihasználni, az már egy másik kérdés.

ma 15:23
 18/28 anonim ***** válasza:
0%

Hu hat ez aztan betalalt… erzekeny pontra leptem :)

No mindegy, nem magyarazkodom, mert sakkozni sem sakkozom galambokkal…

Bar azt kikopizhatnad mibol kovetkeztettel arra hogy nekem rabszolga kell?

ma 15:29
 19/28 Laylah ***** válasza:
100%

14.: ez eléggé sokrétű dolog, mármint a nők és a társkereső. Sokan, akik azt mondják, a férfiak színvonala ott alacsony, már próbálták a társkeresőzést, a többiek csak hallották és elhiszik. Aki nem hallotta és nem tapasztalta, azok vannak fent. Meg azok, akikben még él a remény, hogy megtalálják a tűt a szénakazalban. Én szerintem nagyjából egy hetet töltöttem összesen társkeresőn, három nekifutással. Nem vagyok finnyás a kinézetet illetően, de így is a férfiak legalább fele balra csúszott kép alapján. A maradék 45% a profilja miatt kapott nemet: vagy nem voltunk egy világ, vagy házas volt, gyereke volt, bemutatkozás alapján nem engem keres, stb. Akikkel kölcsönösen jobbra húztuk egymást, azok közül meg kvázi egyik sem vette a fáradságot, hogy írjon.

Azt sem értem, hogy miért gondolod azt, hogy az "értékes" (tehát nem társkeresőző) nőket csak élőben lehet felszedni. Nagyjából 10 kapcsolatom volt, amik közül összesen 2 volt, amik élőben alakultak ki, a többi online - de nem társkeresőről egyik sem. Szimplán csak kialakult valamilyen beszélgetés egy-egy téma kapcsán, pl. FB csoportban, egy pici, azóta megszűnt tematikus zenei fórumon, vagy akár játékban.

"az összes, mindenhol elérhető férfiak nagyobbik része is selejt?"

Nem így fogalmaznék, a selejt elég erős kifejezés, de ahogy én látom, a férfiak nagy része megrekedt a patriarchátusban. Valószínűleg, mert azt látták otthon. Nekik sem a klasszikus, sem az új párkapcsolati modell nem felel meg. (A klasszikus modell, ahol a férfi dolgozik, eltartja a nőt és a gyerekeket, cserébe a nő intézi a háztartással és gyerekekkel kapcsolatos ügyeket; az új modellben a nő és a férfi is dolgozik, viszont ennek megfelelően a háztartással, gyerekekkel kapcsolatos teendőkben is osztoznak, a munkahelyen töltött idő függvényében.) Nagyon sok férfi úgy van vele, hogy dolgozzon a nő is, mert ő nem fogja eltartani, de emellett elvárja azt is, hogy a háztartást és a gyerekeket is teljes mértékben a nő menedzselje. Elhiszem, hogy jól esne királyként élni, de nekünk nőknek is jól esne királylányoknak lenni, nem szeretnénk szolga szerepben lenni életünk végéig, ahol kiszolgáljuk a munkáltatót, a gyerekeket és a férjet egy személyben, és egy "köszi" sem hangzik el viszonzásul. Nem csodálom, hogy egyre több nő gondolja úgy, hogy ha eközött és az egyedüllét között kell döntenie, akkor inkább az egyedüllét. Őszintén, én nem hibáztatom őket. Könnyebb egyedül, mint más ingyen cselédjének lenni.

ma 15:45
 20/28 anonim ***** válasza:
85%
Én kérek elnézést, ezek szerint te rabszolga lennél? Azért az nem olyan volt, mint a modern bdsm játszadozásoknál. Tudod nem volt biztonsági szó meg ilyenek, ha úgy esett simán családostul halálra kínozhattak, ha a gazdád úgy tartotta épp jónak. Az meg azért nem valami finom módja az eltávozásnak.
ma 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!