Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akibe szerelmes vagyok. Most mit csináljak? Hagyjam vagy mit tegyek?
Mindenképpen hívd el teis valamerre de ne msnen:) az msnt felejtsd el töröld le úgy h nelásd ha fentvan:) aztán a tali után majd rákérdezhetsz h "na, ak "na, akkor van esélyem nálad vagy nincs?" ha húzza a száját akkor csak annyit mondj h "ok viszlát" ha igent akkor meg gondolom nemkell részleteznem mivel elég kicsivagy sztem ez bejön:D
Ha ezután majd magától keresi a társaságod jó vagy nála
és nefeledd csak tökösön, magabiztosan;)
/17F/
A 17 éves mondja a 16 évesnek h " elég kicsi vagy"
xDDDD lefordultam a székről
Bizony, valószínűleg úgy lehet, hogy mivel a lány biztos benne, hogy nálad akármikor sikere van, eltett téged talonba. Úgy gondolja, hogy, ha már végigpróbálgatta a számára érdekes pasikat lehet, hogy elővesz. Azt gondolom, ebben a helyzetben ő van nyeregben és eddig úgy néz ki, hogy ezt ki is használja. Biztos szép és/vagy magabiztos, ahogy már a fenti válaszolók közül is említette valaki.
Ha mégis mindenképp kell, sztem a saját fegyverével "támadj"! Ha van lány barátod, akár őt is beavathatod, eljátszhatnátok minél feltűnőbben, hogy egymással jártok, vagy legalábbis erre készülődtök. Ha érdekled a lányt, erre valószínű, hogy ráharap. Annál jobban fogod érdekelni, minél kevésbé mutatod ki, hogy hajlandó vagy a talonjában lenni. Te már léptél, rajta a sor, vagy lecsúszik rólad. És persze a legjobb lépés minél inkább olyannak lenni, ami tetszik ennek (vagy akár egy másik) lánynak, persze csak, ami az egyéniségedhez illik ezen belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!