Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fel evig beszeltunk de felbesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fel evig beszeltunk de felbeszakadt. Lehetseges az, hogy egyaltalan nem hianyzok neki? Es ha igen ez hogyan lehet?

Figyelt kérdés

1x talalkoztunk de messze voltunk egymastol, nem tudtunk talalkozni utana viszont fel evig beszeltunk.

Nem felszines kapcsolat volt hanem mély, ő az egyetlen akihez kozel kerultem, es tudom hogy neki is en vagyok az egyetlen. Mindent elmondtunk egymasnak, a titkainkat amikrol senki mas nem tud.

De aztan felbeszakadt aminek van oka.

Nagyon hianyzik es annyira faj belegondolni abba hogy talan neki nem is hianyzok. De ha nem hianyzok a jelenletem sem szamitott neki.

Fel ev alatt lehetsehes az hogy nem kezdett el hozzam kotodni?

Es ha igen, ez hogyan lehet?

tegnap 14:05
A kérdező szavazást indított:
Hianyzok neki
Lehetseges hogy nem nincs ra hatassal
15 szavazat
 1/9 A kérdező kommentje:
Megertenem hogy nem hianyzok neki ha kiabrandultunk volna egymasbol es azert lett volna vege, mert ugy teljesen mas. De nem emiatt lett vege.
tegnap 14:06
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Ha messze laktok egymástól akkor nem nagyon van értelme fenntartani ezt a kapcsolatot.
tegnap 14:06
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Komolyan az a lényeg, hogy hogy lehet??? Remélem felnőtt ember, és keresett magának egy normális kapcsolatot! Tedd azt te is. Kb. ennyi a lényeg.
tegnap 14:09
 4/9 anonim ***** válasza:
45%

Nekem minden beszélgetésem ilyen, hogy félbeszakad. Gondolom elviselhetetlen vagyok. Esetleg nagyon unalmas.

Már nem akarom kideríteni. Le van szarva minden. Élek, amíg kötelező, aztán ha szerencsém van, ez úgyse lesz sok idő. A jövő amúgy is olyan borzalmas, hogy jobb nem megérni azt az időt.

tegnap 14:09
 5/9 anonim ***** válasza:
60%
He?
tegnap 14:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Az online kötődés más mint a személyes. Még ha mélynek is tűnik, nem az. Pár nap alatt túl lehet rajta lenni.

Lehet megunta, lehet talált valakit, akivel fizikálisan is együtt tud lenni.

Vagy csak sok dolga van, nem ér rá beszélgetni.

Nekem is van egy ilyen "barátom", többet tudok rola mint bárki, de nekem mégse jelent szinte semmit. Jó dumálni, ennyi. Pedig külsőleg is vonzó, de az ilyen kapcsolat mégsem alakít ki valódi kötődést.

tegnap 14:45
 7/9 anonim ***** válasza:
92%
Akivel 1x találkozol, nem lesz mély kapcsolat. Nem is ismered!
tegnap 15:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Simán csak ghostingolt.

Messze vagy és egyszerűbb nem kell beszélni.

tegnap 15:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem volt felszínes kapcsolat, neki igen. Neked ez sokat szamított, neki nem. Nem kötődik hozzád, de ez nem meglepő mert online nem is nagyon lehet igazán kötődni normális esetben. 1 nap együtt töltve kb 50x többet ér mint fél év folyamatos online chatelés.
tegnap 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!