Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Átlagos, nem jóképű férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos, nem jóképű férfiaknak miért olyan magas az igényük a nők külsejével kapcsolatban?

Figyelt kérdés
tegnap 09:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
szerintem is 20
tegnap 15:41
 22/25 anonim ***** válasza:

Ne említsetek egy napon a minden likat betömöszkölő versenyzővel, nem dicsekvésképp írtam, amit írtam.

Ez az igazság.

Fiatal koromtól volt barátnőm kisebb megszakításokkal. Nem voltam jóképű, inkább átlagos srác, nem voltam rámenős, de ha akartam valakitől valamit, akkor nem voltam beszari. Jó érzékem volt a kapcsolat teremtéshez. Szép lányok voltak az életemben fiatalabb koromban, nem sok, de tényleg szépek és értelmesek voltak.

Amikor megházasodtam, akkor is voltak nők, akik többet akartak a barátkozásnál. Azt mondták, volt egy "apa-feelingjük" velem, és bizony vannak nők, akiknek ez bejön. Volt 19 éves is, aki próbált behálózni, nem volt kellemes leszerelni, de sikerült mert féltettem a házasságom.

Nem kell ehhez jóképűnek lenni, csak kell egy kiállás és kapcsolat teremtési képesség. Sok férfi kap jelzéseket, burkolt ajánlatokat ha olyan munkahelyen dolgozik, ahol fiatalabb nők is vannak.

A válás után már más volt a leosztás. Az én koromban azok a nők, akikkel akkor kavartam, mind párkapcsolatban él, vagy seperc alatt lecsapnak rájuk. A többség pedig elég lehangoló: vagy elborult, elhanyagolt, kifejezetten csúnya nő. Nem a természeti adottságai miatt csúnya, hanem a tekintetből látod, hogy mi van a lelkében. Sokszor a nagy nihilt látom, a felszínességet látom az arcokon még 40 év feletti nőknél is.

Nem is a külső érdekelt már, csak el tudjak vele képzelni egy közösen eltöltött évet, ennyi volt a feltételem.

A randikat nem részletezném, a végén már tényleg nem is reméltem, hogy találok valaha egy értelmes, ápolt, mély érzésű emberséges nőt, aki még nem növesztett fejben f@szt magának hogy bármikor megtoszhassa a világot. Mert ilyen nővel is összehozott a sors.

Aztán jött a párom.

tegnap 20:56
 23/25 anonim ***** válasza:
17.voltam.
tegnap 20:57
 24/25 anonim ***** válasza:
22 hozzászókás? mit bizonygatod a semmit? anonim módon mindenki azt ír, amit akar, akár baromságot is,senki nem fogja ellenőrizni,mondhatod,hogy hatszáz nővel voltál közben meg egy 15 éves kis recskagép vagy, aki akkor látott puncit mikor megszületett, az is lehet,h voltak nőid, akik szerinted bombacsajok aztán meg élőben szétröhögnénk micsoda retkeket tartasz szépnek, a mindenkit dugó szerintem sokkal hitelesebb, mint az,aki előadja,h micsoda bomba női voltak,meg minden csaj érte volt oda de ő válogathatott, hát persze,te is meghúztál szerintem mindenkit,aki megállt csak itt szápíted a dolgokat
tegnap 21:35
 25/25 anonim ***** válasza:
22es elég kamu szagú
tegnap 21:37
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!