Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai 20-25 közötti nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai 20-25 közötti nők általában csupaszak lenn?

Figyelt kérdés

ma 07:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
változatos, mint ahogy 25-45 között is.
ma 07:25
 2/6 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem a 90 % biztos. Vannak férfiak akik szőrös muff pártiak, de nem nekik kell rohadniuk a húgyba és vérbe a szőrrel együtt, szerintem egyáltalán nem higiénikus!
ma 07:43
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
Higiénikus, és nem csak a kortól függ. Én alapból így érzem jól magam
ma 08:10
 4/6 anonim ***** válasza:
80%

"Húgyban és vérben"?

Ha valaki meghagyja a szőrt, az nem azt jelenti, hogy igénytelen is. Létezik zuhany, létezik nedves törlőkendő. Amúgy én is "csupasz" vagyok, de télen néha ellustulok és igen, meghagyom. De sem nem "húgyos" sem nem "véres".

ma 08:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Ismerek olyan huszonévest csajt, akinek nagyon szőrös és télen meg is hagyja teljesen, szóval gondolom, nem ő az egyetlen.
ma 09:08
 6/6 anonim ***** válasza:

4-es te minden pisi után rohansz zuhanyozni? Mellesleg ha menstruál valaki, nem mindenki használhat tampont, én pl csak betétet szoktam. Biztos baromi higenikus az a szőrös közeg....

Mellesleg ha csupasz vagy, és néha meghagyod egy kicsit 1-2 hetes kis semmire, akkor mit véded a full szőrös muffot?

ma 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!