Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben manifesztálódik az, ha valaki fekalofil?
Figyelt kérdés
Vagyis valamivel az ilyen ember különb a többitől hétköznapi viselkedésével? Esetleg milyen egyéb ismertető jelei vannak annak, ha egy ember a bélsár-fétis rabja ?2010. nov. 9. 05:12
1/13 anonim válasza:
Ha tudsz ilyen bonyolult szavakat is használni, mint a manifesztáció, akkor a fekalofil szót is meg kéne fejtened. Természetesen abban nyilvánul meg, hogy szexuális együttlét közben a partneredre ürítesz
3/13 anonim válasza:
Szereti a feliratos filmeket,beszél idegen nyelvet,szereti a komolyzenét,kakaszaga van.Ha ebből valakire bármely 3 igaz az akkor az :)
4/13 anonim válasza:
Furkó Lurkó, ezen felröhögtem :D
5/13 anonim válasza:
Az hagyján,de most olvasom vissza és rájöttem rám az első 3 igaz.Ez borzalom !!! :D
6/13 anonim válasza:
Rám csak az idegen nyelv igaz, szal te fekalofil vagy, én meg nem, blee :D
7/13 anonim válasza:
Imádod a büdös kulát?
Nem csak a szarás nyújt örömet, hanem az abban való fürdőzés?
Kedveled az apró magvakat egy barna masszába foglalva?
Akkor fekalofil vagy, szarevő és kulafób :)
8/13 anonim válasza:
A fekalofil és a kulafób kizárják egymást, már nem azért :D
9/13 Fülünyúl válasza:
Használja a "manifesztálódik" szót.
10/13 A kérdező kommentje:
Egyébként, rólam van szó, ugyanis az utóbbi időben mindig visszanézek a vécécsészébe kakilás után, beleszagolok, néha meg is tapogatom (persze csak wc-papírral). Az ilyet ki szokás vizsgáltatni valahol?
2010. nov. 10. 01:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!