Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek menjen takarítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek menjen takarítani vagy házvezetőnek egy csinos nő egyedülálló férfihez? Főleg ha akkor kell menjen(nyilvánvalóan) amikor a férfi is otthon tartózkodik. A nő 34, a ffi 49.

Figyelt kérdés
Ez a munka mellékállásban lenne, a nőnek van mas munkahelye (nem takarító)

febr. 17. 09:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
36%

"Rengeteg fiatal, csinos nő jár takarítani"

Ez meglepett.

Ismeretségi körömben friss nyugdíjas nők vagy minimum elvált negyvenes, leharcolt, minden fillért megfogni kénytelen nők csinálnak ilyet. Szóval nem azok, akiket elkapna egy férfi egy körre.

febr. 17. 11:12
 12/18 anonim ***** válasza:
18%
Dugnék az öreggel plusz pénzért.
febr. 17. 11:14
 13/18 anonim ***** válasza:
73%
11: Több mindenkit ismerek, akik házhoz járnak takarítani, akár diplomával is, átlag irodai melót otthagyva. Ha van kellő ügyfélkör, megrendelés, akkor nem rossz pénz, sokan hajlandóak kifizetni mondjuk 5 ezret is óránként.
febr. 17. 11:40
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk szerintem ez egy "elméleti" kérdés, magyarul: kamu.
febr. 17. 13:38
 15/18 anonim ***** válasza:

Szóval csak úgy adja oda a kulcsait és hagyjon egyedül a lakásban egész nap, mert azt mondod magadról, hogy takarítónő vagy.

Első pár alkalommal alap, hogy ott van.

Fordítva is elvárás szokott lenni, hogyha elveszne a sosem volt kétméteres oled tv, meg a kilo arany, akkor ne a takarítón verjék le.

febr. 17. 13:50
 16/18 A kérdező kommentje:
14# miért elméleti?
febr. 17. 22:11
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Meglepődnél pl hatos, mert nőként simán jelentkezhettem volna olyan "házimunka" hirdetésre, ahol a férfi kikötötte, hogy amíg nála vagyok, azt tesz velem amit akar.

Másik hirdetés: meztelen takarítás. Ergo ott is leteperhet a "munkaadó", ha akar.

febr. 17. 22:47
 18/18 anonim ***** válasza:
17: Nem a 6-os vagyok, de ez is egy külön "szakma". És a takarításhoz nem sok köze van. Szóval ne keverjük már össze a hivatásos takarítókat a szexmunkásokkal, a kettőnek kábé annyi köze van egymáshoz, mint az ápolónőnek beöltözött prostinak az ápoló szakmához.
febr. 17. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!