Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csokit kapsz azt hogy utasítod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csokit kapsz azt hogy utasítod el elegánsan ha te nem akarsz többet a másiktól?

Figyelt kérdés
tegnap 18:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
55%
Mondd azt, hogy ezt együk most meg együtt a barátságunk tiszteletére.
tegnap 18:26
 12/27 anonim ***** válasza:
56%

Te a csokiba azt képzeled bele hogy csokiéet cserébe d.gni kéne vele?

Vagy szerinted ő ezt hiszi?

Engem pl ha másnemű kollega ha meg is hív kávézni (habár én vonakodom ezektől), de ha el is fogadom, egyből hozzáteszem hogy oké köszi, legközelebb majd én hivlak el.(sőt van olyan kör akik mindig behivnak a kávéba-ők főzik-, nekik pl mondtam azt is hogy majd hozok be én is kávét nekik, már annyit ittam náluk, es ezeket szemrebbenés nélkul el is fogadják..)

Meg ha kapok is vmit, akkor azt viszonzom később, amikor kedvem tartja.

Mindenki elfogadja a viszonzást (vagy törlesztést).

tegnap 18:26
 13/27 A kérdező kommentje:
Ezeket ugyanaz a 2 két ember irigatja? 😂
tegnap 18:27
 14/27 anonim ***** válasza:
58%

Tiszta égő azt feltételezni is hogy csokival akarna megvenni hogy megd.gjon. vagy én nem tudom hogy jut el idáig vki agyban.

Ja a mai első randik feelengje. Ha nem tetszik a pasi akkor ne fogadj el semmit.

Ha elfogadsz egy ásványvizet azzal meg azt jelzed hogy szabad a pálya:D

Na en idáig még nem süllyedtem le.

tegnap 18:28
 15/27 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező te hülye vagy? Több ember írt választ. Kezdem azt hinni, hogy igaza van 12-nek és egyáltalán nem akar tőled semmit hanem egyszerűen kedves.
tegnap 18:34
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, nem kérem edd meg nyugodtan.
tegnap 18:37
 17/27 anonim ***** válasza:
66%

Nem tudom, nálam alap, hogy akitől nem akarok semmit, azt határozottan és keményen leállítom, nem kell virág, csoki, semmi.

Hogyha elfogadod a csokit, és ő nem "csak barátkozni akar", akkor azt 99% jelnek veszi majd, és hogyha valóban nem akarsz semmit, akkor sok sikert kimagyarázni.

Jobb az elején tisztázni a dolgot, akkor is, hogyha xy-nak ez nem tetszik.

tegnap 19:02
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha barátok vagytok, miért feltételezed azt, hogy azért ad csokit, mert szerelmes beléd? Jobb helyeken a barátok kedveskednek egymással jófejségből is. Sztem inkább az lenne a jó, ha leülnél vele higgadtan megbeszélni, hogy úgy érzed, hogy ő érez irántad vmit, és szeretnéd minél előbb tisztázni, hogy te sajnol nem érzel, ha meg esetleg félreértetted, akkor elnézést. Tiszta sztori, nem bunkó, tárgyilagos.
tegnap 19:06
 19/27 anonim ***** válasza:
74%
Köszi, én most ezt nem kérem, tedd el majd jó lesz ha randizol valakivel.
tegnap 19:07
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Jézus egy csokibol ekkora drámát.

Vagy ez kézkérés másoknál?

tegnap 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!