Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztaltabb nők, mennyire gyakori az átlag feletti pénisz méret ?
Figyelt kérdés
Elvileg 14-15 centi az átlagos. Gyakori az ennél nagyobb vagy ez valós adat lehet ?tegnap 09:46
1/5 anonim válasza:
30 partner után azt mondhatom, hogy az ennél nagyobb szerintem viszonylag gyakori, 18-19 mérettel többel is találkoztam. 20 felettivel viszont csak egyetlen egyszer.
Disclaimer: nem szoktam rákérdezni és nem járok mérőszalaggal sem, úgyhogy csak tipp ez az adat, javarészt viszonyítás alapján.
3/5 A kérdező kommentje:
És a masik 48 ? Nekik átoag vagy az alatti ?
tegnap 10:38
5/5 anonim válasza:
19 éves koromtól
Eddig 2 olyannal találkoztam amit megláttam és sikítva menekültem
Nem tudom a centit de azt mondtam nekik hogy nincs az az isten hogy azt te belém rakod inkább megcsinnak kézzel szájjal de a szexet NE eröltessük nincs értelme görcsölni ...
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!