Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tapasztaltabb nők, mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztaltabb nők, mennyire gyakori az átlag feletti pénisz méret ?

Figyelt kérdés
Elvileg 14-15 centi az átlagos. Gyakori az ennél nagyobb vagy ez valós adat lehet ?
tegnap 09:46
 1/5 anonim ***** válasza:
85%

30 partner után azt mondhatom, hogy az ennél nagyobb szerintem viszonylag gyakori, 18-19 mérettel többel is találkoztam. 20 felettivel viszont csak egyetlen egyszer.

Disclaimer: nem szoktam rákérdezni és nem járok mérőszalaggal sem, úgyhogy csak tipp ez az adat, javarészt viszonyítás alapján.

tegnap 09:56
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
50ből 2 pasinak nagy és vastag.
tegnap 10:16
 3/5 A kérdező kommentje:
És a masik 48 ? Nekik átoag vagy az alatti ?
tegnap 10:38
 4/5 anonim ***** válasza:
65%
Gauss görbe vagy normális eloszlás.
tegnap 11:08
 5/5 anonim ***** válasza:

19 éves koromtól

Eddig 2 olyannal találkoztam amit megláttam és sikítva menekültem

Nem tudom a centit de azt mondtam nekik hogy nincs az az isten hogy azt te belém rakod inkább megcsinnak kézzel szájjal de a szexet NE eröltessük nincs értelme görcsölni ...

31N

ma 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!