Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgulok ennyire?
Én férfiként csak akkor izgulok, ha nagyon tetszik a nő.
Lehet nálad is ez van? Vagy átlagos férfiak jelenlétében is izgulsz?
Szerintem ezt bizonyos emberek kihozzák, én ezt az erős kémiának tudom be.
Én 34 évesen találkoztam valakivel akinek a jelenlétében pontosan olyan voltam mint te.
(Nyilván idővel ez változik.)
Nálunk is kölcsönös volt a vonzalom, de a körülmények miatt nem mentünk ölelésen tovább.
Viszont mikor megölelt remegtem mint a kocsonya...nem azért mert izgultam, vagy féltem volna valamitől :)
Első: nem,csak akkor tör rám ilyen amikor olyannal találkozok akit tényleg kedvelek és tetszik.Csak volt már olyan,hogy kb ájulás szinten voltam.
Második,harmadik: mi már többször összefutottunk és mindig ez van.Bár lehet enyhül majd ha kettesben leszünk több időt?!De lehet el se jön az a pillanat a hülye viselkedésem miatt.
Rendszeresen járok bőrgyógyászhoz és még tavalyelőtt volt olyan, hogy egy fiatal csaj volt az asszisztens.
Namármost azt tudni kell, hogy nekem intimtájon is van anyajegy ill szemölcs és hát az alsót is levettem emiatt.
Pff szegény lány annyira remegett, hogy az orra előtt volt egy szép farok xd
Lehet ö is azért remegett mert felizgult nemtom
Mondjuk bőrgyógy dokinő esetleg kitessékelhette volna arra az időre de lehet úgy volt vele hogy tudta hova jön dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!