Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek milyen típusú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek milyen típusú fiú jön be?

Figyelt kérdés
Vagány,flegma,nemtörődő,cigizős,iszákos,keményfiúk VAGY a gondoskodó,szerető,tapintatos,romantikus,gyengéd,jófiúk
2009. jan. 8. 20:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%
ez hülye kérdés.. tudod te is hogy mindenki a 2. -at fogja írni.
2009. jan. 8. 20:46
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Fura de nekem a kemeny fiuk jonnek be.(persze nem epp az iszakos meg flegma). Legyen kemeny is, de szereto is
2009. jan. 8. 20:48
 3/11 A kérdező kommentje:
nem feltétlenül..
2009. jan. 8. 20:49
 4/11 anonim ***** válasza:
egyértleműen 2-es. Mostani barátom is ilyen
2009. jan. 8. 20:59
 5/11 anonim ***** válasza:
47%

Hát... legyen vagány, de ugyanakkor legyen gyengéd, gondokodó, ne legyen tapintatlan, legyen talpraesett, lehet kicsit rosszfiús is (nem az hogy rongál és beszól ennek annak, hanem néha néha elmegy inni haverokkal, néha elszív 1-1 szál cigit, nem ül otthon mint a tejbetök..)

Lehet romantikus is, de ne szálljon el vele a ló :D

ne legyen flegma azt utálom meg a kemény HMCS-ket is fujj

:) Egyszóval..

2. :)))

2009. jan. 8. 20:59
 6/11 anonim ***** válasza:
49%
Én a kemény, bevállalós, minden hülyeségben benne levö fiúkat szeretem. Szeretem ha együtt tudunk nevetni. Nem zavar ha cigizik, mert én is cigizek. Hétvégén meg még szép hogy igyon. Tölem aztán verekedhet is. De azért foglalkozzon velem is, és szeressen, ne csaljon meg. Kb. ennyi!
2009. jan. 8. 21:04
 7/11 anonim ***** válasza:

Ez érdekes kérdés.Nekem a kicsit izmos( nem kigyúrt gorilla), vagy mackós pasik enyhe barna bőrrel.

De ilyen pasim sose volt. Soha nem fogtak meg az ilyenek.Mindíg csalódtam az agyukba.

Szerintem ez összetett dolog.Sokat számít a temperamentum, ész, udvariasság és hasonlók és összeadódik a küllemmel, majd ott legbelül akaratodon kívül eldől hogy a végén bejön e az illető vagy nem.És ezt még irányítani sem lehet. Néha sokkal könnyebb lenne az életünk, ha mondhatnánk hogy most nem akarom hogy xy tetszen és akkor nem gyötrődünk rajta.

2009. jan. 8. 21:05
 8/11 anonim ***** válasza:
Eddig csak lekvár pasijaim voltak..vágyok már egy kis határozottságra!Ez a legfontosabb most:-D Legyen humora ezen kivül,ez nagyon fontos,szeressen.Nem zavar ha dohányzik én is dohányzom ..a romantikát ne vigye tulzásba..legyen férfias de 1 nyálgombóc..kb ennyi:-D
2009. jan. 8. 21:06
 9/11 anonim ***** válasza:
de=ne
2009. jan. 8. 21:07
 10/11 anonim ***** válasza:
76%

én a metalos,teletetovált,bőrcuccos istenektől döglök..de tőlük nagyon.. külsőre-belsőre ők a csúcsok,ez nem vitás..tapasztalat :p

:D

2009. jan. 8. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!