Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon gyakran van olyan hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gyakran van olyan hogy arra ébredek hogy a lábaim összedörzsölöm ezzel jó érzést okozva magamnak vagy a takaró van a lábam közé gyűrve és ahoz dörgölőzöm... ez lehet azért mert még sosem élveztem el és már nagyon vágyom rá?

Figyelt kérdés

(Még sosem sikerült elélveznem)

+ amikor ovulálok annyira be vagyok gerjedve és annyira kielégíteném már magam de a legjobb az lenne ha valaki segítene és már annyira vágyom rá hogy azt még én se hiszem el magamról.. szinte mint amikor a vérfarkasok átváltoznak.. nem tudok ellene semmit tenni és megőrülök higy sosem tudok elélvezni. Egyébként ha lenne egy fiú őt nagyon szeretném. Most lehet hogy nem ez jött le belőle de én elsősorban szerelemből szeretnék barátot nem csak baszni

18 L

tegnapelőtt 19:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ezt a Kérdést igazából egy férfi írta ki...
tegnapelőtt 19:37
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
#5 Szerintem is bár ki tudja...
tegnapelőtt 19:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy hogy mit hisztek, csak válaszoljatok mert tényleg érdekel
tegnapelőtt 19:40
 4/7 anonim válasza:
100%
Valaki nagyon kanos 🤣
tegnapelőtt 19:40
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
Na ez se csaj az fix..
tegnapelőtt 19:41
 6/7 anonim ***** válasza:
54%

Ha 18 évesen nem tudod, hogy mit kell csinálni magaddal, akkor nagyon béna vagy.

De inkább ez egy férfi kérdés, aki nem bír magával.

Kend be csípős paprikával vagy mentollal. Garantáltan elmúlik a bizsgere. :DDDD

tegnapelőtt 19:43
 7/7 cinderella_ ***** válasza:
57%
Miért nem a meleg kategóriában keresgél a kedves kérdező, ha pasit akar magának fogni? 🤔🙄
tegnapelőtt 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!