Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem most bejelentette,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem most bejelentette, hogy ő este megy bulizni a barátnőjével. Ez normális, belefér egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés
dec. 31. 07:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Tesóm is eljár bulizni, színházba, moziba a barátnőjével.

És a férje otthon marad mert otthon ülős.

Nincs ebben semmi.

dec. 31. 09:35
 22/28 anonim ***** válasza:
Mikor derült ki, hogy elmarad a szokásos programotok? Lehet, hogy őt is csak most hívta el a barátnője, lehet tegnap/ma beszéltek csak egymással, hogy mi a helyzet és elmondta neki, hogy elmarad a program, erre elhívta, hogy akkor menjen vele. Nem kérdeztél rá ilyesmikre, hogy ez honnan jött így hirtelen? Mert az általam felvázolt helyzetben szerintem nem lenne furcsa.
dec. 31. 09:44
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
Nem fér bele, te is tudod, hogy az èjszaka biztosan elkapja majd egy jó genetikàjú tinifiú, vagy chad pasi.
dec. 31. 10:11
 24/28 A kérdező kommentje:

22-es!

Kb 2 hete derült ki.

Az furcsa, hogy nem megkérdezte, hogy mit szólnék ehhez, csak mondta, hogy ő megy, úgysincs más programunk.

De lehetne közös programunk is, ha akarná.

dec. 31. 10:51
 25/28 anonim ***** válasza:
71%

Nekem is javasoltak programot ma estére. A férjem nem akar oda menni.

Igazából szívesen mennék, de itt a család is.

Bár úgyis tudom, hogy éjfélkor megint egyedül leszek, mert a férjem este 10-kor már aludni fog.

Ez így megy évek óta. A gyerek nem tudom, fennmarad-e velem éjfélig.

Holnap meg menni kell családi ebédre (férjem családja). Nekem még ahhoz nincs kedvem...

dec. 31. 11:14
 26/28 anonim ***** válasza:
57%
Én egyedül szoktam bulizni járni, mivel a párom nem szereti ezeket a programokat. De szilveszterkor nem hagynám egyedül. Akkor inkább ülünk itthon ketten. :)
dec. 31. 11:27
 27/28 anonim ***** válasza:

Lehet inkább barát az a barátnő:(

De attól is függ, hogy te mennyire vagy kimozdulós, beszélt-e veled, hogy menjetek el közösen bulizni, mennyire voltál nyitott rá, ilyesmi. Ha mondjuk sose viszed el sehova, nem szilvesztereztek együtt, akkor érthető, hogy sértődésből inkább azt mondta, hogy akkor elmegy ő egyedül is a barátnőjével.

dec. 31. 12:38
 28/28 anonim ***** válasza:
Én baromi toleránsnak gondolom magam, nem vagyunk összenőve, de ezen így Szilveszter reggel felhúznám a szemöldököm? Nem az a baj, hogy megy, hanem hogy ezt csak így bejelnti az adott napon, miközben neked már mondjuk nem nagyon van lehetőséged becsatlakozni sehova, ülhetsz otthon egyedül.
dec. 31. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!