Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok,titeket szokott zavarni a párotok,hogy láthatja mit
csináltoka telefonotokon,vagy azért mert mindig
mellettetek fekszik?
1/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem a parom,10 éve együtt élünk.
De néha úgy érzem nincs egy intim zugom,mert esténkent amikor lepihenek mindig ott van. Tvzik és ugye mivel mellettem van látja mit csinálok.
Egyébként semmi rosszat nem nézek.
Teljes mértékben bízunk egymásban, nincsenek titkaink egymás előtt. Nincs képernyőzár a telefonjainkon, a számítógépen sincs jelszó. A céges laptop csak azért van ujjlenyomatra zárva, mert a céges policy miatt kötelező.
dec. 29. 00:00
Egy kapcsolatban fontos az "én idő", de a bizalom is.
dec. 29. 00:21
Ha nem nézel semmi rosszat akkor miért zavar? Eszünkben nincs a másik telefonját-gépét nézegetni, én most csak akkor lettem ideges, amikor vmit intézni kellett és az én emiljeimbe simán belépett kérdezés nélkül (oda jött visszaigazolás az ügyintézéshez) de csak a rendeléseim miatt.. hogy ne lássa meg honnét rendeltem neki ajándékot :D semmi más titkom nincs előtte.. Nem izgat mit nézeget.. őt se érdekli én mit nézegetek.. ezt nevezik bizalomnak.. :) Miattam nézegetheti ha mellettem van.. engem nem zavar...
dec. 29. 00:21
Nem az a bizalom, hogy elvárom, hogy belenézhessek a telefonjába.
Az a bizalom, ha tiszteletben tartom a magán szféráját (igen, az az Ő telefonja, nekem is van sajátom) és nincs is igényem nézegetni, mert szilárdan hiszek abban, hogy semmi olyat nem csinál, amivel a kapcsolatunkat veszélyeztetné, vagy amit nem csinálna, ha látnám.
dec. 29. 00:43
Nyilván irritál. Sosem értettem azokat az embereket akik megszűnnek magánszemélynek lenni abban a pillanatban, hogy lesz valakijük.Mert onnantól aztán kötelező mindent megosztani, még a gondolatokat is....
Kell személyes szféra, mert egy személy vagyok, nem pedig a társammal összeolvasztott kiméra.
Ha akarja tudni hogy mit nézek, akkor rákérdezhet, 99% hogy megmutatom, de az zavar, ha nem lehet egy önálló pillanatom sem.
dec. 29. 00:46
De attól, hogy ott tv-zik mellette, nem jelenti, hogy azt lesi mit nézeget a telefonján.. vagy látod, hogy filmnézés közben téged figyel? Nem te gondolod túl, hogy "alkalma van belenézni mert ott van mellettem" - de amúgy rád se néz közben?
dec. 29. 00:55
Mi hozzáférünk egymás gépéhez, telefonjához. A telefonon ismerjük egymás kódját, a gépek nincsenek lejelszavazva. Az más tészta, hogy ettől függetlenül nem szoktunk egymás cuccaiban kutakodni. Engem nem zavar, ha látja, mit nyomkodok a telefonon, de ha esetleg mégis olyan van, akkor legfeljebb nem mellette csinálom.
dec. 29. 01:16
Nem zavar. Nincs titkolnivalóm. Be tudunk lépni egymás telefonjába, a munka miatt van rajta zár mindkettőnknek. Nem érdekel hogy mit néz. Régen érdekelt, meg féltékenykedtem, de aztán egyszer csak eljött a bizalom ideje.
dec. 29. 01:48
igen, zavar. Pl ide írok kommentet, és ahogy elkezdek pötyögtetni, kérdezi hogy mit írsz?
Mi a kérdés? Mások mit írtak? Te mit írsz?
dec. 29. 06:41
További kérdések: