Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számítsak vele kapcsolatban ?
Teljesen tanácstalan vagyok vele kapcsolatban .
Tegnap előtt találkoztunk (első randi)
Amikor találkoztunk onnantól kezdve le sem vette rólam a szemét,folyamatosan azzal jött milyen jó illatom van és már-már egyre közelebb jött , "véletlen" hozzám ért de határokon bellül.
El váltunk utána kaptam tőle ,hogy mikor mentem haza végig nézett , és ,hogy hirtelen nagyon közel kerültem hozzá ...
Mivel el utazott rokonokhoz,azóta viszont nem is keresett ...
Csak sz..x kapcsolatot kar,haver vagy többet?
Nem tudom mire számítsak vele kapcsolatban ... ilyen még sose volt !
N33
Kanos volt. Aztán zajlik tovább az élet.
Ha semmi közötök nincs egymáshoz pl nincsenek törzshelyek ahova jártok, közös baráti kör, meg semmi egyéb se személyesen az életben együtt, meg nem is alakul vagy nem alakítja a személyes kapcsolat ilyenné, nem erőlködik találkozókon, akkor ugy menni fog a levesbe az egész.
Amig nem utazott el addig non stop beszéltünk,keresett ,hívott de még tegnap este is órákat beszéltünk mindenről ...
Én is tudom milyen mikor utazol direkt nem keresem,ha akar meg talál ...
Annyit mondott még ,hogy hiányozni fogok neki és tényleg amig be nem mentem a házba ott állt a kocsi mellett és nézett ... ezért se tudom mire gondoljak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!