Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell ilyen mondatokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell ilyen mondatokkal dobálózni ?

Figyelt kérdés

Miért kell olyanokat mondani hogy tudom undorodsz tőlem, meg dagadt vagyok stb..

Ha ott lenne a kezében a lehetőség csak tenni kellene érte, mert lenne idő és pénz is rá..

De, ha nem teszi akkor miért kell a másiknak a szemére vetni ha nem közeledik szexuálisan?

Régebben próbáltam finoman elmondani támogatni ebben.

De ezt feladtam mert falakba ütköztem folyton. - utána megkaptam hogy keres egy férfit aki elfogadja..nem tette.

Nálunk most lelki gondok miatt sincs közeledés..

tegnap 11:36
 1/3 anonim ***** válasza:
70%

En akkor dobálózom ilyenekkel mikor hamisan hazugul kedveskednek.

Pl en is ugy lennék vele akinek d.gadt vagy kövér vagyok, meg ronda meg stb az ne akarjon már akkor szexet meg fogdosni se. Meg ne pampogjon mar arrol hogy igy szeret meg ugy szeret. Miközben tudom hogy egy hajas disznonak tart. Legyen már önazonos.

Inkább olyan pasi aki ragyogva néz rám meg szerelemmel nem pedig undorral fikázva kritizálva.

tegnap 11:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Bótos, a terápián miért nem a szakértővel beszéltek ezekről?! Illetve mi a fészkes fenéért vagytok még együtt? Csak húzzátok egymás idejét feleslegesen.
tegnap 12:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Minek vannak a pasik olyannal akiket rühellenek meg undorodnak tole? Húzz el.
tegnap 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!