Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ilyen mondatokkal dobálózni ?
Miért kell olyanokat mondani hogy tudom undorodsz tőlem, meg dagadt vagyok stb..
Ha ott lenne a kezében a lehetőség csak tenni kellene érte, mert lenne idő és pénz is rá..
De, ha nem teszi akkor miért kell a másiknak a szemére vetni ha nem közeledik szexuálisan?
Régebben próbáltam finoman elmondani támogatni ebben.
De ezt feladtam mert falakba ütköztem folyton. - utána megkaptam hogy keres egy férfit aki elfogadja..nem tette.
Nálunk most lelki gondok miatt sincs közeledés..
En akkor dobálózom ilyenekkel mikor hamisan hazugul kedveskednek.
Pl en is ugy lennék vele akinek d.gadt vagy kövér vagyok, meg ronda meg stb az ne akarjon már akkor szexet meg fogdosni se. Meg ne pampogjon mar arrol hogy igy szeret meg ugy szeret. Miközben tudom hogy egy hajas disznonak tart. Legyen már önazonos.
Inkább olyan pasi aki ragyogva néz rám meg szerelemmel nem pedig undorral fikázva kritizálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!