Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/18 anonim válasza:
Amig nem vagy az egyikkel kapcsolatban , de nagyon is jol tudom hogy az egyik a parod a masik meg nem..
13/18 anonim válasza:
Nem bűn (sem jogilag, sem valláserkölcsi tekintetben). Ezt poliamor kapcsolatnak nevezik (ha már van kapcsolat).
14/18 anonim válasza:
Akkor bűn, ha hazudsz nekik. Ha nem vagy elköteleződve, vagy nem feltételezik, hogy kizárólag csak vele ismerkedsz, akkor nem gáz. Az azért nem szerelem, ha valakit használsz valamire vagy birtokolni akarsz, az a szerelem, ha az illetőt önmagad elé helyezed. Tehát pl. nem hazudsz.
15/18 anonim válasza:
Megmondom őszintén, sztem ilyen nem létezik... max. mindkettőre vágysz, de egyiket sem szereted igazán. Ettől függetlenül ez nem bűn, csak akkor, ha mindkettővel kapcsolatban vagy úgy, hogy nem tudnak róla. Ha meg tudnak és poligám kapcsolat... attól függetlenül, hogy én nem hiszek benne, nem bűn.
16/18 anonim válasza:
Megjöttek okoskáék, akik el sem tudják képzelni, hogy vannak mások is a világon, más érzésekkel és gondolatokkal.
17/18 anonim válasza:
Lehet olyan, hogy több embert szeret az ember. Akkor van baj, ha párhuzamosan több kapcsolatot üzemeltet titokban. A poli kapcsolat nem tartozik ide, én monogámiáról beszélek.
Azt nem tudod szabályozni, kit szeress. Emiatt nem bűn többet szeretni. De az már bűn, ha a párod háta mögött másokkal is összejössz.
18/18 anonim válasza:
Az egyik fele erosebb testi vonzalmat a masik fele meg erzelmeket taplalsz.. sokszor a nok ossze keverik ezt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!