Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban én lennék a hibás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban én lennék a hibás amiért öngyilkos lett?

Figyelt kérdés

Volt párom, 4 év után januárban elhagytam (én voltam az első komoly barátnője 35 évesen) februárban megismerkedtem a mostani párommal. Ezt megirtam neki is érezhetően rosszul érintette. Ő továbbra is keresett, próbálta fenntartani velem a kommunikációt. Én kértem hogy ne mert én már ezt lezártam, és nekem már az új párom a fontos, lépjen ő is tovább. Írta hogy rajtam kivül nincs senkije aki foglalkozott vele. Nem fogta fel már én sem akarok. Erre küldött párszor kisebb ajándékot postán, megkértem többet ne. Ősszel egyszer rákérdeztem mi van vele, kiderült súlyos beteg és lelkileg is rosszul van azt irta magányos, írtam akkor keressen új párt.

Ma kaptam a hírt öngyilkos lett. Kaptam egy üzenetet az anyjától amiben közli ezt, engem hibáztat mert elhagytam és nem tudta magát ezen túltenni és hogy most örülök-e meg boldog vagyok-e. Viszont én nem érzem hogy ezért felelős lennék. Csak a saját jólétemért és boldogságomért.

dec. 18. 02:15
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
71%
Nem értem, mit kéne büntetni a kérdező viselkedésén, #52-es? Hogy szerinted nem volt elég kedves? Hogy nem ment el vele ide-oda a szakítás után? Nem buzdította a kérdezőt az öngyilkosságra és nem is asszisztált benne, szóval mégis miért kéne büntetni?
dec. 18. 19:47
 52/56 anonim ***** válasza:
69%
Majd valamelyik nap tegyük fel a kérdést fordított nemekkel. Nem lesz a férfin számonkérve, hogy miért nem volt óvónéni.
dec. 18. 23:06
 53/56 anonim ***** válasza:
26%
53 részemről nem.
dec. 19. 02:18
 54/56 anonim ***** válasza:
67%

Senki nem várhatja el senkitől, hogy azért, mert ő lelkileg a padlón van, a másik adja fel érte az életét. Mindenkit érnek traumák, csalódások, most akkor senki ne merjen tenni a saját boldogságáért, mert attól kell tartani, hogy a másik eldobja az életét? Nem gondoltok bele, hogy milyen önző dolog valakit így maga mellett tartani?

Nekem is fenyegetőzött az exem öngyilkossággal, mikor el akartam hagyni, de nem érdekelt. Felhívtam az anyját, hogy vigye orvoshoz a fiát és kezeltesse, mert én már nem akarom tovább cipelni a terhet, amiket rám tesz, hiszen felőrli az életemet.

dec. 19. 08:46
 55/56 anonim ***** válasza:
18%
Valójában nem mert aki öngyilkos akar lenni az megteszi úgyis, hogy vele maradsz. De mindegy mit írunk neked ide akkor is bűntudatod van ami normális hiszen emberből vagy. Nem lesz könnyű, de túl fogsz rajta jutni. Annyi ha az anyja zaklat jelentsd fel, vagy mondd meg neki, hogy neki kellett volna inkább vigyázni rá és nem neked. Hátha észhez tér.
dec. 30. 21:42
 56/56 anonim ***** válasza:
50%
Egy perdita vagy. Minek álltál össze vele, nem kötelező.
dec. 31. 11:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!