Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban én lennék a hibás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban én lennék a hibás amiért öngyilkos lett?

Figyelt kérdés

Volt párom, 4 év után januárban elhagytam (én voltam az első komoly barátnője 35 évesen) februárban megismerkedtem a mostani párommal. Ezt megirtam neki is érezhetően rosszul érintette. Ő továbbra is keresett, próbálta fenntartani velem a kommunikációt. Én kértem hogy ne mert én már ezt lezártam, és nekem már az új párom a fontos, lépjen ő is tovább. Írta hogy rajtam kivül nincs senkije aki foglalkozott vele. Nem fogta fel már én sem akarok. Erre küldött párszor kisebb ajándékot postán, megkértem többet ne. Ősszel egyszer rákérdeztem mi van vele, kiderült súlyos beteg és lelkileg is rosszul van azt irta magányos, írtam akkor keressen új párt.

Ma kaptam a hírt öngyilkos lett. Kaptam egy üzenetet az anyjától amiben közli ezt, engem hibáztat mert elhagytam és nem tudta magát ezen túltenni és hogy most örülök-e meg boldog vagyok-e. Viszont én nem érzem hogy ezért felelős lennék. Csak a saját jólétemért és boldogságomért.

dec. 18. 02:15
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
11%

"kiderült súlyos beteg és lelkileg is rosszul van azt irta magányos, írtam akkor keressen új párt"

Azért ez durva.

Legalább annyit írhattál volna neki hogy vigyázzon magára, keressen valami sportot vagy hobbit a közelében, nem azt hogy keressmápártcsakhúzzmáel, mert ez kb azt jelenti.

Komolyan, jobb lett volna ha nem írsz semmit.

Persze ettől nem a te felelősséged, de azért rólad is sokat elárul.

dec. 18. 16:35
 42/56 anonim ***** válasza:
0%
Meg a leszavazókról is.
dec. 18. 16:42
 43/56 anonim ***** válasza:
27%

"Volt párom, 4 év után januárban elhagytam (én voltam az első komoly barátnője 35 évesen) februárban megismerkedtem a mostani párommal. Ezt megirtam neki is érezhetően rosszul érintette."

Én csak ezt a részt nem bírom megérteni. Miért kellett megírni neki, hogy pár héttel a szakításotok után már más pasival jártál? Tudhattad előre, hogy ez nagyon rosszul fog esni neki. Egy kis empátia kellett volna. Miért nem írtad mondjuk azt, hogy neked most egy jó hosszú szünet kell és hagyjon békén minden pasi?

Nem önmagában emiatt a dolog miatt lett végülis öngyilkos, hogy te pár hét múlva már más csávóval doromboltál, de azért ezt nem kellett volna megírnod neki.

dec. 18. 17:08
 44/56 anonim ***** válasza:
58%

"Közvetve gyilkos vagy, ez van, úgyis lexarod."

Ezt azért nem mondanám, nem érdemli azt ez a nő, hogy élete végéig ostorozza magát.

A szakítás után néhány dolgot csinálhatott volna "szebben", empatikusabban, ez tény, de valószínűleg a csávó előbb-utóbb úgyis megtette volna, mert nem volt 100-as fejben. Azért kíváncsi lennék, hogy a csávó anyja mennyire foglalkozott a fia lelki- és elmeállapotával. Ha külön éltek, simán lehet, hogy nem érdekelte, mi van a fiával.

dec. 18. 17:18
 45/56 anonim ***** válasza:
100%

"Írta hogy rajtam kivül nincs senkije aki foglalkozott vele."

Itt írta is a kérdező, hogy ezt írta neki a csávó. Ezek szerint az anyja nem igazán foglalkozott vele.

dec. 18. 17:21
 46/56 anonim ***** válasza:
13%
Attól még részben az ő lelkén szárad, és a sors visszaadja.
dec. 18. 18:13
 47/56 anonim ***** válasza:
72%
Akkor hogy jön az anyja ahhoz, hogy őt okolja? Talán neki kellett volna támogató szülőként viselkednie.
dec. 18. 18:17
 48/56 anonim ***** válasza:
19%
Mert ő okozta neki ezt a lelki traumát?🕵️
dec. 18. 18:21
 49/56 anonim ***** válasza:
80%
Nem vagy hibás, gondolom, hogy inkább az anyja a hibás, ha nem lettek felnőtt korára emberi kapcsolatai, és azt mondta, hogy csak te törődtél vele, akkor az anyja sem.... persze könnyebb neki ezzel nyugtatnia magát, hogy a te hibád.
dec. 18. 18:33
 50/56 anonim ***** válasza:
8%
Mindketten hibásak amúgy, de jobban a nő. Szerencséje hogy nem bünteti a btk.
dec. 18. 18:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!