Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Vonzónak tartjátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Vonzónak tartjátok a tipikus instagram lányokat, járnátok velük?

Figyelt kérdés

Leírás:

23 éves, kb. 175 cm magas, vékony testalkat. Szilikonos melle van, feltöltött szája, kiszőkített haja, szolis bőre. Egyfolytában edzőteremben van, kb. úgy néz ki, mint egy fitneszmodell.

A posztjai 3 dologról szólnak:

- arról, hogy a világ legszebb helyeire utazgat. Rengeteg a tengerpartos kép, ahol bikiniben pózol. Néha megvillant elit cuccokat is, pl. a legújabb, kb. félmillió forintos almás telefon.

- rövid videókat tesz ki, ahol szexin táncol rendszerint a legújabb TikTok dalokra

- a maradék posztja reklámhirdetés, ahol valamilyen terméket (pl. beauty termékeket) reklámoz.

dec. 17. 18:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem értem ha a legtöbb férfinek nem jönnek be az ilyen nők akkor hogy a francba tudnak mégiscsak megélni a testükből (azaz a férfiakból)?

36f

dec. 17. 20:09
 12/21 anonim ***** válasza:
80%

#11 ez egy jó kérdés, ez nekem is eszembe jutott.

Gondolom mélyen belül (majdnem) minden férfi ilyen nőkre vágyik.

dec. 17. 20:11
 13/21 anonim ***** válasza:
80%

úgy tudnak megélni hogy náluk nem csak 5000 a cumizás hanem vagy 2 nullával több is van az összegben.

dec. 17. 20:13
 14/21 anonim ***** válasza:
59%
12. Szoktam álmodozni róla hogy nőkkel szexelek, ott aztán tényleg kiélheti magát az ember olyan nővel amilyennel csak akar, de sosem ilyen nőkre gondolok akkor sem.
dec. 17. 20:15
 15/21 anonim ***** válasza:
80%
De azonnal ugranátok ha felajánlaná magát
dec. 17. 20:20
 16/21 anonim ***** válasza:
41%

#15 persze, két külön dolog a lennék a párja vagy a megd*gnám.

Két oka van amiért soha nem kellene ilyen nő.

Az első, hogy én sem kellenék neki.

A második pedig, hogy nem élem az életemet a közösségi oldalakon ezért teljesen különböző akár csak egy átlagos napunk is. Nem lenne összhang.

dec. 17. 20:54
 17/21 anonim ***** válasza:
59%

Ja, nektek nyugodtan lehet itt látatlanban meghazudtolni bárkit, aki azt mondja, hogy nagyon nem kéne neki ilyen nő.

De amikor nők kapnak hasonló színvonalú vádaskodást és okoskodást, hogy igenis a sz.arrágyúrt, kockaállú bájgúnár kell, és ugyan ne hazudjanak már, hogy nem, akkor persze kikérik maguknak. :)

dec. 17. 21:00
 18/21 anonim ***** válasza:
69%
Most már piszok kiváncsi vagyok. Van erről a lányról fotó is ? Gondolom millio+1 nyilvános képe van. Dobj már be ide egyet kérdező. Link is jó az oldalához.
dec. 17. 21:07
 19/21 anonim ***** válasza:
75%
Rólad van szó, kérdező?
dec. 18. 00:41
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
A smink nelkuli , szep arcu , nem mu cicis kis mellu normal vagy aranyosan husis max 60 kilos noket .
dec. 18. 01:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!