Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál ha egyik régi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha egyik régi exedet megtalálnád a neten és az tanácsokat adna liveban, vagy podcastban másoknak, hogy lehet lehúzni nőket v. férfiakat?

Figyelt kérdés
Megdöbbennél, esetleg felvennéd vele a kapcsolatot? Számon kérnéd?
dec. 17. 13:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az exeim értenek a nökhöz. Egyik se járatná így le magát.

A másik inkább rejtőzködnek és kerülik a közösségi oldalakat is. Az életben vannak millio ismerősük barátaik.

Kivéve amelyik DJ neki többezres követője van meg kulfoldi oldalakon is van st. Csak ő van "fényben".

dec. 17. 14:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Inkább kérkedne vele, nem lenne zavarban, hanem büszkén vállalná, hogy ő tudja mit kell csinálni, a trükköket és ezekről mesélne csoportban, mint egy coach vagy valami ilyesmi.
dec. 17. 14:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát az biztos, hogy jót szórakoznék rajta.
dec. 17. 14:31
 4/7 anonim ***** válasza:
2 ezzel pont nem tudna kérkedni.
dec. 17. 14:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Mutasd már meg, legalább privátban!
dec. 17. 15:16
 6/7 anonim ***** válasza:
1 exem volt, ő engem sosem húzott le semmivel. Szóval elkönyvelném, hogy utánam gárgyult meg, így meg nincs közöm hozzá, vagy legalábbis nem sértene. Ettől függetlenül szomorú lennék, mert értelmes, normális embernek ismertem meg.
dec. 17. 16:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Biztos megdöbbennék, de tenni nem tennék semmit.

Mondjuk egyik exem sem ment keresztül ilyen gyökeres személyiségváltozáson; mindegyikról az a benyomásom, hogy pont olyan normális értékrendű férfi maradt, mint amilyennek annak idején megismertem.

Ahhoz, amit írtál, elég kisiklott élet kell szerintem.

dec. 17. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!