Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki mit szeret a pasijában?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit szeret a pasijában?

Figyelt kérdés
ma 10:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Szeret, odafigyel rám. Normális, felnőtt férfi. Ki tudja (és ki akarja) mutatni az érzéseit.
ma 10:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szeret, ugyanaz a szeretetnyelvünk, elfogad olyannak, amilyen vagyok, megegyezik az értékrendünk, jövőbeli terveink, érzelmileg és értelmileg intelligens, támogató - ugyanakkor őszintén megmondja, ha más a véleménye -, kedves, segítőkész, figyelmes, már-már lovagiasan udvarias (utóbbi talán néhány nőt zavarna, nekem kifejezetten imponál), illetve ami nálam sokat számít, hogy tud helyes írni. Választékosan fogalmaz mind szóban, mind írásban.
ma 11:16
 3/9 anonim ***** válasza:
*helyesen
ma 11:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Ha a pasid szexet akar , akkor amikor kérdezi szívesen végrehajtod amit akar tőled?
ma 11:22
 5/9 anonim ***** válasza:
37%
Azt hogy én is dughatom őt egy felcsatolhatóval. Szeretjük az extrém dolgokat. Nem kérek privátot. N
ma 11:30
 6/9 A kérdező kommentje:
kicsit beteges.. A pasid valóban szereti?
ma 11:31
 7/9 anonim ***** válasza:
55%
Igen, szerintem mindenkinek van valami perverz vágya, meg kell élni ha a párod nyitott rá.
ma 11:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Sok dolgot szeretek benne, de ha egy tulajdonságát kéne kiemelnem, akkor az a szenvedélye. Amikor szeret valakit vagy valamit, akkor mindenét beleteszi, hogy az emberek körülötte boldogok legyenek, illetve hogy a számára kedves dolgokban sikeressé váljon. Remek barát, testvér, fiú és ami számomra nyilván a legfontosabb, fantasztikus társ.
ma 11:54
 9/9 anonim ***** válasza:
4: Egy párnál a szex nem így működik, hogy végrehajtom, amit kér. Egyikünk sem fizetős prosti. Megkívánjuk egymást és csináljuk. Nem kell kérvény. Azt azért érzed a párodon, hogyha megöleled, megcsókolod, hogyan reagál, kívánja-e ő is, vagy ha még nem, akkor beindul-e, vagy nem és akkor nem kell erőltetni.
ma 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!