Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vesztetted már el önmagad egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Úgy érzem már nem vagyok a régi önmagam. Annyira csak azt nézem mi a jó barátnőmnek , úgy csinálom hogy neki jó legyen, miközben "felét" nem kapom vissza.
Sokszor egyedül megyek mondjuk sétálni, mert ő nem jön. De hogy legalább együtt legyünk így sokszor én maradok otthon, és már nem érdekel semmi igazán, ülök mellette tévét nézek vagy mobilozok. Sokszor alig szól annyira "elvan"
tegnap 22:32
1/4 A kérdező kommentje:
De ezt hogy már nem én vagyok, aki régen voltam a családom is észre vette.
tegnap 22:32
2/4 anonim válasza:
Ez csak rosszabb lesz. Mintha 30 éve házasok lennétek vagy 3 nagy gyerekkel
3/4 anonim válasza:
Írd ki még vagy hatszor, attól jobb lesz. Eddig is bevált.
4/4 anonim válasza:
Igen. Elveszetettem én is azt aki régen voltam.
A kapcsolatok erről is szólnak. Egymáshoz változtok. Ha mást akarsz, szólj, tegyél érte! Máshogy nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!