Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne a legegyszerűbben lezárni ezek után?
Próbálom röviden:
Van egy nő, akivel több éve nagyjából a legjobb barátok vagyunk, de ezek mellett volt köztünk minden, beleértve szexet is párszor. Én többet akartam, volt hogy ő is mondta hogy szeret, bár akkor nem volt teljesen józan. Tudni kell, hogy ő két kapura játszik, kapcsolatot ahogy észrevettem csak nőkkel kezdene, így van neki beállítva a társkereső profilja is. Többször volt hogy előttem kezdett el kavarni más pasikkal, vagy itt nálam betankolt, persze az én pénzemen, mert évek óta nincs egy tartósabb munkahelye, így pénze se nagyon (amúgy se hagynám hogy fizessen ha velem jön ki), aztán elkezdett kattogni és elment olyanokhoz akiknek van ilyen olyan nem éppen legális szere, persze mint kiderült miután beállt minddel össze is feküdt szinte kivétel nélkül.
Van egy elég züllött csaj, valahogy mindig ilyenek tetszenek neki, aki 1 évig hülyítette, csak akkor kereste ha kellett neki valami, de ő mégis többet akart tőle. Mindig az én telefonomról hívogatta mert vagy nem volt telefonja, vagy nem volt pénz rajta. November elején berúgott, és be is jelölte, de előtte a csaj tett neki egy megjegyzést, hogy mi lenne ha rámírna, biztos szarul esne neki. (Mert egy kabátot elkért tőlem amit a csajnál hagyott) Aztán összevesztett velem a nagy semmin, letiltott. Az volt a lényeg hogy én nem akartam inni, ő meg valamiért ezen berágott. Ez a csaj meg írt nekem, hogy biztos csak aki nekem tetszik ő jelölte be rólam. Én mondtam hogy igen, aztán beszélgettünk, mondta hogy menjek át, sajnos egy haveromnál söröztem és voltam olyan hülye hogy hirtelen felindulásból átmentem. Aztán boroztunk meg ilyenek és sajnos a végén szexeltünk is. Megbeszéltük hogy nem mondjuk el a csajnak. Novemberben szinte végig tiltva voltam, egyszer az utcán megláttam, beszélni akartam vele, de olyan stílusban beszélt velem mint akit a seggéből rángatott elő, erre nem bírtak ki és a képébe vágtam ezt a sztorit. Szó nélkül elment. Múlt héten beivott és sajnos vezetés közben, aztán kijött hozzám, meg is lepődtem. Itt maradt, beszélgettünk, meg azért ittunk is, főleg ő, és megkérdezte igaz-e. Mondtam hogy sajnos igen. Reggelig itt volt, de reggel már szótlan volt, este meg jött az üzenet hogy sose leszünk ezután jóban. Kedden az anyja mobiljáról írt smseket hogy bár megdöglenék, meg ha az utcán meglát lehet leszúr. Csütörtök este is felhívott és sírt, hogy undorodik tőlem, meg hogy biztos csak bosszulkodni akartunk, meg dögöljek meg..
A csajjal azóta nem találkoztam, és tényleg nem a bosszú vezérelt, pedig lett volna miért a 3 év alatt.. Nagyon szarul érzem magam emiatt, hogy amúgy mióta vele lógtam senkivel nem voltam rajta kívül, és az elsőnek pont a szerelmének kellett lennie. Sokat gondolkoztam, de rájöttem, hogy ő se zavartatta magát lelkiismereti kérdésekkel ha épp kavarni kellett valakivel, akár előttem, számtalan eset volt, nekem ez az egy. Sajnos kis város ahol lakunk, nem tudom nagyon elkerülni se hosszabb ideig. Nem miattam tiltott szerintem, hanem amiatt hogy tőlem nem ezt várta volna, pedig a kis drogos cimborái, akikkel ő is összefeküdt is járatják azt a csajt, valahogy az nem zavarja.. Hogy lehetne ezen túllépni? Próbálok a szar dolgokra gondolni hogy megutáljam, de nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!