Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól teszem, hogy nyomatékosíto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól teszem, hogy nyomatékosítom a szándékomat vagy elüldözök ezzel?

Figyelt kérdés

2 éve vagyok együtt a párommal, egy éve élünk együtt. Nyáron megkérte a kezemet. Nem kezdtük azonnal az esküvőt szervezni.

Én januárban leszek 37 éves, ő 44 februárban.

Nekem még nincs gyerekem, neki meg van egy 18 és 14 éves lánya.

Már a kapcsolatunk elején hamar tudattam vele, hogy én nem szórakozni szeretnék, hanem társat, férjet találni, rövidesen családot alapítani. Ezt teljes mértékben elfogadta, és ő is amellett volt és tudtommal van, hogy újra belevágna a gyereknevelésbe.

Viszont kissé meg vagyok ijedve a korom miatt, szeretnék még 40 előtt szülni. Minél hamarabb, annál jobb. Közben elkapkodni sem akarom, ledugni hirtelen a torkán az egészet, mivel nem csak az apa jelöltet látom benne, hanem ő a társam is, akit figyelembe szeretnék venni.

Ő azt mondta, hogy jövőre tartsuk meg az esküvőt és utána kezdjük csak el a gyermekvállalást. Addig még felkészülhetünk rá, kettesben lehetünk.

Mostanában azt vettem észre, hogy nem szívesen beszél erről. Ha az esküvőről kérdezem, akkor hallgat, még nem akarja elkezdeni szervezni. Igaz, hogy kicsi esküvőt akarunk, nem kell sokkal hamarabb tettlegesen nekiállni a szervezésének.

Azt is mondtam neki, hogy félek, hogy kifutok az időből. Erre annyit mondott ismét, hogy jövőre megpróbálkozunk a babával, az már úgyis hamar itt lesz.

Nem tudom pontosan, hogy milyen válaszra várnék. Talán megnyugtatna egy olyan, ha azt mondaná, hogy akár csináljuk most is. :D Tudom, hogy nem ezt beszéltük meg, de folyamatosan fúrja egy rossz érzés az oldalamat, hogy lemaradok az anyaságról.

Ezért is hozom fel neki gyakran a témát, próbálom nyomatékosítani benne, hogy én ezt komolyan gondolom.

Túlzás ennyire rápörögni? Van, hogy akarja a férfi, de nem ugrik bele azonnal? Tényleg minden adott lenne már most is, de ő csak esküvő után szeretné.

dec. 11. 08:39
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Csakhogy te hiába akarsz tőle. Ezt vésd az eszedbe! Tehát ha akarsz akkor mással talán lehet.
dec. 11. 11:29
 22/33 anonim ***** válasza:
Csak a pasi nem akar, gondolom nemsoká trükközöl hogy "véletlen" becsússzon, csak vigyázz mert a pasi öreg róka, ismeri a trükköket, ha nem akar akkor nem lesz gyerek.
dec. 11. 11:36
 23/33 A kérdező kommentje:
#23 Trükközzön a fene. 🤷🏼‍♀️ Mint írtam is, minden áron nem erőltetném, csak mivel mondta, hogy benne van, örülnék, ha végre eljutnánk odáig.
dec. 11. 11:47
 24/33 anonim ***** válasza:
Rendkívül romantikus egy ilyen babalázas nő, basszus, hogy el fgo borulni az agyad, ha élesedik a helyzet, és mit fogsz művelni hónapról hónapra, amíg nem sikerül...Én is húznám az időt, amíg tudom, addig van nyugtom. Pontosabban: neki totál nyugta van, van már két kölyke, neki aztán teljesen mindegy, ha te már nem vagy ehhez jó állapotban (lehet már most se vagy, és sose voltál, de az is lehet, hogy azonnal összejön). Azt megbeszéltétek, hogy mi a teendő a sikertelenség esetén, ha eljön az a nagy" jövőre", akkor meddig próbálkoztok, és meddig mennétek el a sikerért? Azért ez is fontos kérdés, főleg a korotok alapján.
dec. 11. 11:50
 25/33 anonim ***** válasza:
"Soha ne azt nézd amit mondok hanem amit csinálok" by vityabáttya, Ő is megmondta a frankót.
dec. 11. 11:51
 26/33 anonim ***** válasza:
Lol, de hogyan jusson el minél előbb oda amikor mégcsak december van? Lehetne dátumot megbeszélni és ha nem tartja magát hozzá akkor elhagyod. Te nem tudsz beszélni?
dec. 11. 11:51
 27/33 anonim ***** válasza:
Szerintem ha így áll hozzá a férfi akkor se gyereket se házasságot nem akar.
dec. 11. 11:54
 28/33 anonim ***** válasza:
Lehet magában röhög a pasi mert rég elköttette magát, vagy most van folyamatban ezért kell a jövő év mint cél dátum.
dec. 11. 11:54
 29/33 anonim ***** válasza:
59%
#28 De mire fel akarna már amikor egy ilyen "nővel" kéne? Elmondta neki TÖBBSZÖR, hogy jövőre, de ez a "nő" annyira fél, hogy farok nélkül marad, hogy még dátumot se beszélt meg vele! Ilyen "nő" mellett ki az a hülye aki lehorgonyozna?
dec. 11. 11:57
 30/33 A kérdező kommentje:

Írtam már, hogy a jövő nyárra beszéltük meg az esküvőt. Arra beszéltük meg a babát is. Leírtam, miért nem lehet érteni?

Nem az a bajom, hogy ne beszéltük volna meg, csak néha kicsit előhozom, hátha hamarabb vehető lesz rá.

Mindegy. Hagyjuk szerintem. Érdemben nem fejlődik ez a kérdés semerre. :D

dec. 11. 12:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!