Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól teszem, hogy nyomatékosítom a szándékomat vagy elüldözök ezzel?
2 éve vagyok együtt a párommal, egy éve élünk együtt. Nyáron megkérte a kezemet. Nem kezdtük azonnal az esküvőt szervezni.
Én januárban leszek 37 éves, ő 44 februárban.
Nekem még nincs gyerekem, neki meg van egy 18 és 14 éves lánya.
Már a kapcsolatunk elején hamar tudattam vele, hogy én nem szórakozni szeretnék, hanem társat, férjet találni, rövidesen családot alapítani. Ezt teljes mértékben elfogadta, és ő is amellett volt és tudtommal van, hogy újra belevágna a gyereknevelésbe.
Viszont kissé meg vagyok ijedve a korom miatt, szeretnék még 40 előtt szülni. Minél hamarabb, annál jobb. Közben elkapkodni sem akarom, ledugni hirtelen a torkán az egészet, mivel nem csak az apa jelöltet látom benne, hanem ő a társam is, akit figyelembe szeretnék venni.
Ő azt mondta, hogy jövőre tartsuk meg az esküvőt és utána kezdjük csak el a gyermekvállalást. Addig még felkészülhetünk rá, kettesben lehetünk.
Mostanában azt vettem észre, hogy nem szívesen beszél erről. Ha az esküvőről kérdezem, akkor hallgat, még nem akarja elkezdeni szervezni. Igaz, hogy kicsi esküvőt akarunk, nem kell sokkal hamarabb tettlegesen nekiállni a szervezésének.
Azt is mondtam neki, hogy félek, hogy kifutok az időből. Erre annyit mondott ismét, hogy jövőre megpróbálkozunk a babával, az már úgyis hamar itt lesz.
Nem tudom pontosan, hogy milyen válaszra várnék. Talán megnyugtatna egy olyan, ha azt mondaná, hogy akár csináljuk most is. :D Tudom, hogy nem ezt beszéltük meg, de folyamatosan fúrja egy rossz érzés az oldalamat, hogy lemaradok az anyaságról.
Ezért is hozom fel neki gyakran a témát, próbálom nyomatékosítani benne, hogy én ezt komolyan gondolom.
Túlzás ennyire rápörögni? Van, hogy akarja a férfi, de nem ugrik bele azonnal? Tényleg minden adott lenne már most is, de ő csak esküvő után szeretné.
#1 Miért?😅
Nem az van, hogy nem akarja, csak ki akarja azt várni, amit már egyszer megbeszéltünk. -Valahol jogosan.
"Nem tudom pontosan, hogy milyen válaszra várnék. Talán megnyugtatna egy olyan, ha azt mondaná, hogy akár csináljuk most is. :D Tudom, hogy nem ezt beszéltük meg, de folyamatosan fúrja egy rossz érzés az oldalamat, hogy lemaradok az anyaságról."
Tegyük fel teherbe essel most decemberben és 38 évesen szülsz 45 éves férfinak. Komolyan olyan férfinak akarsz szülni aki már öreg hozzá? Amúgy ha elhagyod és összejösz mással akinek szüksz minél hamarabb pl. 1 évre rá akkor leszel kb. 39-40 éves. Késő. Már rég kellett volna babát vállalni mással ha annyira a vágyad. Bár tegyük hozzá, hogy nagyon felelőtlen vagy ha te minél hamarabb akarsz gyereket. Amúgy ez a faszi nem fog se feleségül venni, se nem lesz közös gyerek. Jobb ha elfogadod.
#5 Ne haragudj, de ítélkezni mások gyermekvállalási szándéka felett bunkóság. Te magad sem tudhatod, hogy miért nem alakult eddig úgy az élete az illetőnek, hogy vállaljon egy ilyen felelősséget. Én is szerettem volna korábban, de nem volt meg a megfelelő anyagi háttér, sem a biztos kapcsolat. Mai világban amúgy sem kirívó ebben a korban szülni. Apává válni pláne nem. Anyukám engem 40 évesen szült. Köszönöm, tök jó gyerekkorom volt, és a mai napig él az anyukám, aktív nyugdíjas.
Egyébként idegennek sosem szülnék. Vagy vele, vagy elengedem egy életre, de az nagyon fájna. Az eljegyzés 2 hónapja történt egyébként, nem tartom katasztrófának, hogy még nem volt meg az esküvőnk. Azt is a gyerek miatt siettetném.
#7 Vigyázz, nehogy egyszer az egyik megelégelje a várakozást és véletlen ne vegye be az antibébi tablettát. 🤷🏼♀️
Én nem tennék ilyet, de nehogy azt hidd, hogy a nők nem tudnak kicseszni veletek.
"Viszont kissé meg vagyok ijedve a korom miatt, szeretnék még 40 előtt szülni. Minél hamarabb, annál jobb."
Nyugodtan haragudj meg rám én akkor is azt gondolom, hogy nagyon felelőtlen vagy. Így hozzáállni a babaprojekthez azzal egyenlő.
Minél jobban erőltetted annál inkább nem fog eleget tenni neked és/vagy elhagy, vagy hitegetni fog és te elhiszed.
De mégha netán kevés valószínűséggel feleségül venne és baba is összejönne az azért lenne mert erőszakos voltál, nyomás alá helyezted. Nyilvánvaló, hogy egyáltalán nem szeretne megint apa lenni és át vagy vágva a palánkon. De én tőlem várj a nagy semmire tovább, vagy szakíts azt szülj az első szembejövő palinak aki felcsinál aztán ne csodálkozz ha rájössz, hogy nem megfelelővel vállaltál picit. 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!